Απορρίφθηκε η ένσταση της ΑΕΗ από τον ΕΣΑΚΕ – Κατά του κύρους του αγώνα με το Περιστέρι

Η ένσταση της ΑΕΚ κατά του κύρους του αγώνα (90-91) με το Περιστέρι, για την 4η αγωνιστική της Basket League, απορρίφθηκε από τον ΕΣΑΚΕ και πλέον οι «κιτρινόμαυροι» εξετάζουν αν θα κάνουν έφεση. Πρόκειται για το ματς στο οποίο η Ένωση είχε παράπονα από τη διαιτησία και επικράτησε «πόλεμος» ανακοινώσεων ανάμεσα στις δυο ομάδες, με την ΑΕΚ να στρέφει τα βέλη της και κατά της ΕΟΚ.

Ο Αθλητικός Δικαστής απέρριψε την ένσταση της Ένωσης, που είχε καταγγείλει αλλοίωση αποτελέσματος στο ματς με το Περιστέρι, δημοσιεύοντας και σχετικό βίντεο με τα λάθη των διαιτητών στην αναμέτρηση που οι «κιτρινόμαυροι» που θεωρούν πως τους στέρησαν τη νίκη.

Συγκεκριμένα η ΑΕΚ, μεταξύ άλλων, ζητούσε την επανάληψη του αγώνα ή τη συνέχισή του από το χρονικό σημείο που αποβλήθηκε ο προπονητής της, Ηλίας Παπαθεοδώρου.

Επίσης ζητούσε και την τιμωρία των τριών διαιτητών της αναμέτρησης (Βασιλική Τσαρούχα, Αργύρης Καλδίρης και Γιάννης Μαλαμάς), την οποία δεν πέτυχε όπως έγινε γνωστό από χθες (23/10).

Την Πέμπτη (24/10) ο Αθλητικός Δικαστής, αφού εξέτασε όλα τα δεδομένα, αποφάνθηκε εναντίον της ένστασης και πλέον στην «Ένωση» καλούνται να αποφασίσουν αν θα προχωρήσουν σε έφεση.

Πηγή: Απορρίφθηκε η ένσταση της ΑΕΗ από τον ΕΣΑΚΕ – Κατά του κύρους του αγώνα με το Περιστέριaltsantiri

Διαβάστε περισσότερα