Αποκαλυπτικές εικόνες: Ο ψευτογιατρός με νυστέρι μέσα στο χειρουργείο (video)

Μέσα σε χειρουργείο μετά από επέμβαση σε ασθενή εμφανίζεται ο ψευτογιατρός φορώντας ιατρική στολή, γάντια και κρατώντας ακόμα και… νυστέρι, όπως φαίνεται από φωτογραφίες ντοκουμέντο που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας.

Όπως φαίνεται στο φωτογραφικό υλικό που εξασφάλισε ο Alpha και προβλήθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων ο ψευτογιατρός όχι μόνο μοίραζε μαντζούνια σε σοβαρά ασθενείς αλλά δεν δίστασε να περάσει την πόρτα του χειρουργείου φορώντας ιατρική στολή και κρατώντας νυστέρι.

Ο 47χρονος ποζάρει με το νυστέρι στο χέρι μπροστά από ένα ανθρώπινο λίπωμα που έχει αφαιρεθεί από ασθενή, δίπλα σε πραγματικούς ιατρούς και νοσηλευτές, οι οποίοι δεν είναι ξεκάθαρο αν γνώριζαν ότι ο ίδιος δεν είναι γιατρός.

Άλλα υποστήριζε στην απολογία του

Ο ψευτογιατρός ισχυρίστηκε στην απολογία του ότι συνόδευε τους ασθενείς μέχρι τα κέντρα υγείας και τα νοσοκομεία και όχι φυσικά στο χειρουργείο. «Πέραν της ιδιότητας μου ως βοτανολόγος ουδέποτε έχω αποκτήσει πτυχίο ιατρικής. Απλά ορισμένες φορές συνόδευα τους ασθενείς στο διαγνωστικό κέντρο και νοσοκομείο στο οποίο θα έκαναν την εξέταση», είχε πει χαρακτηριστικά.

Μάλιστα ισχυρίστηκε πως δεν παρουσιαζόταν στα θύματά του ως γιατρός αλλά εκείνοι του «κόλλησαν» την ιδιότητα και απλά αυτός δεν έκανε κάτι για να την βγάλει από πάνω του. «Για τη δήθεν ιατρική μου ιδιότητα, το αληθές είναι ότι αρχικά δεν παρουσιαζόμουν ως τέτοιος, αλλά με την ιδιότητα του βοτανολόγου, έστω και εμπειρικού. Οι ίδιοι που τους προσέφερα τις υπηρεσίες μου άρχισαν να με συστήνουν περαιτέρω ως γιατρό και ουδέν έπραξα προκειμένου να άρω την πλάνη», είπε.

Διαβάστε περισσότερα