Αποθέωσαν όρθιοι οι θεατές το «Α-πε-λπι-σί-το» στη Λεμεσό

‘Ορθιοι στις θέσεις τους, σε ένα ατελείωτο χειροκρότημα, αποθέωσαν τη θεατρική παράσταση «Α-πε-λπι-σί-το», με πρωταγωνιστές τον Λάκη Λαζόπουλο και τη Σοφία Φιλιππίδου, οι θεατές στην Λεμεσό.

Σήμερα Σάββατο, έγιναν οι τελευταίες δύο παραστάσεις στο Παττίχειο Δημοτικό Θέατρο Λεμεσού (18.00 & 21.00).

Έσπασε τα ταμεία και στην Κύπρο

Η παράσταση έσπασε τα ταμεία και στην Κύπρο αφού μετά την επιτυχία που σημείωσε στην περιοδεία της ανά την Ελλάδα, δεν γινόταν να μην ταξιδέψει και στην Κύπρο και συγκεκριμένα στη Λευκωσία και τη Λεμεσό.

Η Επιθεώρηση Δωματίου του Λάκη Λαζόπουλου, ο Λάκης Λαζόπουλος, η Σοφία Φιλιππίδου και ο υπόλοιπος θίασος χάρισαν άφθονο γέλιο στο κοινό της Λευκωσίας στις 11 και 12 Απριλίου, όπου εμφανίστηκαν στο Δημοτικό Θέατρο Στροβόλου.

Την ίδια επιτυχία γνώρισε το «Α-πε-λπι-σί-το» και στη Λεμεσό, όπου την Παρασκευή, έδωσε μία ακόμα παράσταση.

ΥΠΟΘΕΣΗ

Ένα αόρατο σπίτι, όπου μένουν όλοι οι κρυμμένοι και οι μόνοι της εποχής, είναι το σημείο όπου θα ξεντυθεί η ελληνική πραγματικότητα.
Πιο γυμνή από ποτέ!

Όλοι αυτοί που η κρίση πέταξε έξω, ξεστομίζουν τις αλήθειες μιας εποχής μέσα από διαλόγους και μονολόγους γραμμένους και ειπωμένους με χιούμορ που φτάνει στα άκρα.

ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ:

Γεωργόπουλος Κωνσταντίνος, Κλάδη Άννα, Λαδοπούλου Χριστιάννα, Λάνης Διονύσης, Λέκκα Ιωάννα, Μανδρινός Δημήτρης, Πιτσιλός Βαγγέλης, Σταυρουλάκη Τζίνα, Ταμπακάκης Μιχαήλ.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ:

Κείμενο – Σκηνοθεσία: Λάκης Λαζόπουλος
Μουσική: Σταμάτης Κραουνάκης
Σκηνικά: Αθανασία Σμαραγδή
Κοστούμια: Μάγδα Καλορίτη
Φωτισμοί: Περικλής Μαθιέλης
Κίνηση: Βαγγέλης Πιτσιλός

πηγή