Απειλητικό SMS του Αλαφούζου προς τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο

Ο Γιάννης Αλαφούζος φέρεται ν’ απέστειλε απειλητικό SMS στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο!

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα onsports.gr, η οποία ανήκει στον ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, ο Γιάννης Αλαφούζος θέλησε με τον τρόπο αυτό να αντιδράσει στις διαρροές που είδαν το φως της δημοσιότητας σε ελληνικά ΜΜΕ και τα οποία κάνουν λόγο για δύο συναντήσεις που είχε με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, για το μέλλον της «πράσινης» ΠΑΕ. Την πρώτη την περασμένη Τετάρτη και τη δεύτερη την Παρασκευή, στην οποία ο Αλαφούζος εμφανίστηκε αρνητικός σε σχέση με την πρόταση που τα δημοσιεύματα τον ήθελαν να είχε αποδεχτεί την Τετάρτη.

Μέσω SMS λοιπόν ο Γιάννης Αλαφούζος έφτασε στο σημείο, σύμφωνα πάντα με το Onsports.gr, να κατηγορήσει τον Γιαννακόπουλο πως λέει ψέματα και δεν έμεινε εκεί αλλά τον απείλησε πως θα δει την… οργή του σε περίπτωση που συνεχίσει.

Μια ανάσα από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός βρέθηκε ο Γιαννακόπουλος

Μία ανάσα από την ανάληψη της ΠΑΕ Παναθηναϊκός έφτασε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος. Ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ πραγματοποίησε δύο ραντεβού με τον Γιάννη Αλαφούζο εντός της εβδομάδας και, μάλιστα, στη διάρκεια του πρώτου οι δύο άνδρες σχεδόν έδωσαν τα χέρια.

Η πρόταση που φέρεται να έκανε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος στον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ και η οποία αξίζει να επισημανθεί ότι δεν περιελάμβανε τις όποιες εξελίξεις θα υπάρξουν με το «Athens Alive», ήταν να αναλάβει το μάνατζμεντ του συλλόγου, αναγνωρίζοντας παράλληλα τα χρέη των 47 εκ. ευρώ.

Ο «ισχυρός άνδρας» του τμήματος μπάσκετ δεσμεύτηκε να βάλει άμεσα 4 εκ. ευρώ για να καλυφθούν οι οικονομικές υποχρεώσεις, ενώ επίσης πρότεινε στον Γιάννη Αλαφούζο να μπει το 70% των εσόδων στην ΠΑΕ και το 30% στο λογαριασμό του ιδιοκτήτη του ΣΚΑΪ.

Οι δύο άνδρες συναντήθηκαν και την Παρασκευή, όπου ο Γιάννης Αλαφούζος εξήγησε στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο ότι η πρόταση της Pan Asia ήταν καλύτερη και, πλέον, μετά τις σημερινές συζητήσεις με τον Παϊρόζ Πιεμπονγκσάντ, όλα δείχνουν ότι οι διαπραγματεύσεις με τον μεγαλομέτοχο της «πράσινης» ΚΑΕ πολύ δύσκολο θα προχωρήσουν.

πηγή