Απαγωγή Μαρκέλλας: Μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση κατά της 33χρονης από τον πρώην σύζυγό της

Μήνυση κατά της 33χρονης που κρατείται στις φυλακές Θηβών με την κατηγορία της απαγωγής της Μαρκέλλας, κατέθεσε ο πρώην σύζυγός της, όπως είχε προαναγγείλει ότι θα κάνει.

Η μήνυσή του αφορά στο αδίκημα της συκοφαντικής δυσφήμισης για τους ισχυρισμούς της 33χρονης ότι την εξέδιδε.

Σύμφωνα με το grtimes.gr ο πρώην σύζυγος της κοκκινομάλλας αναφέρει στην αγωγή του:

«Οργή και έκπληξη μου προκάλεσαν οι ισχυρισμοί της, οι οποίοι εκφράστηκαν δια του πληρεξουσίου δικηγόρου της κ. Νουλέζα οι οποίοι έκαναν το γύρο όλων των ΜΜΕ ότι εκδιδόταν και μάλιστα ότι εγώ την προώθησα στην πορνεία, ότι της κανόνισα τα ραντεβού με τους πελάτες και μάλιστα ότι έπαιρνα τα χρήματα. Αυτοί οι ισχυρισμοί που διέδωσε δια της απολογίας της, αλλά και δια του πληρεξουσίου δικηγόρου είναι ψευδείς, ανυπόστατοι, έωλοι και απεχθείς.

Επειδή πέρα από τη δική μου αξιοπρέπεια οφείλω να διαφυλάξω την ανωνυμία του ανηλίκου, οφείλω να το προστατεύσω από τέτοιες συκοφαντικές διαδόσεις και φήμες που αφορούν εμένα τον πατέρα της, διότι δεν δίστασε η εγκαλούμενη και ο συνήγορος της να κατονομάσουν και με το μικρό όνομα το ανήλικο το οποίο δυστυχώς έχει πληροφορηθεί τους άθλους της μητέρας του και υποφέρει, λόγω του οποίου παρακολουθείται από ειδική παιδοψυχολόγο».

Διαβάστε περισσότερα