Απίστευτο περιστατικό στην Άρτα: Τον χώρισε κι έκαψε το αυτοκίνητο της μητέρας της

Ερωτικοί ήταν οι λόγοι που οδήγησαν έναν 27χρονο στην Άρτα να βάλει φωτιά και να κάψει ολοσχερώς το ΙΧ αυτοκίνητο που οδηγούσε 19χρονη, με την οποία διατηρούσε σχέση το τελευταίο χρονικό διάστημα, αλλά, το όχημα ανήκε στη μητέρα της κοπέλας. Με άλλα λόγια πλήρωσε τη… νύφη η πεθερά.

Σε βάρος του νεαρού άνδρα σχηματίσθηκε δικογραφία για τα αδικήματα του εμπρησμού ξένης ιδιοκτησίας και της απειλής. Σημειώνεται ότι ο συλληφθείς δεν έχει απασχολήσει στο παρελθόν τις αστυνομικές αρχές.

Το περιστατικό σημειώθηκε στις 2:10 τα ξημερώματα της Τρίτης (30/06), στην πόλη της Ηπείρου. Ο 27χρονος διατηρούσε ερωτική σχέση με τη 19χρονη, η οποία, πριν από λίγο καιρό του ζήτησε να χωρίσουν. Ο νεαρός δεν μπορούσε να δεχθεί το γεγονός ότι η αγαπημένη του αποφάσισε να δώσει τέλος στη σχέση τους και συνέχισε να την ενοχλεί.

Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, όσο περνούσε ο καιρός, ο 27χρονος γινόταν ολοένα και πιο ενοχλητικός, φτάνοντας, μάλιστα, στο σημείο να της τηλεφωνεί και να εκτοξεύει εναντίον της διάφορες απειλές. Το γεγονός αυτό οδήγησε την πλευρά της 19χρονης να καταθέσει και μήνυση σε βάρος του 27χρονου.

Μία από αυτές τις απειλές ήταν και το ότι θα κάψει το αυτοκίνητο της κοπέλας. Τελικά έκανε την απειλή του πράξη τα ξημερώματα της Τρίτης (30/06). Ήξερε που έμενε η κοπέλα, ήξερε και το αυτοκίνητο που οδηγούσε και το έβαλε φωτιά, ξεσηκώνοντας στο πόδι μία ολόκληρη γειτονιά. Άμεσα ειδοποιήθηκε η πυροσβεστική, δυνάμεις της οποίας έφτασαν γρήγορα στο σημείο. Κατάφεραν να περιορίσουν γρήγορα τη φωτιά, ωστόσο, το αυτοκίνητο καταστράφηκε ολοσχερώς. Το όχημα ανήκε, ωστόσο, στη μητέρα της κοπέλας, η οποία πλήρωσε το… μάρμαρο για τους καυγάδες του ζευγαριού.

(πληροφορίες από ethnos.gr)

Φωτογραφία: pexels

Διαβάστε περισσότερα