Απίστευτο γεγονός στον Πύργο: Ύποπτο κρούσμα κορονοϊού «απέδρασε» από το νοσοκομείο

Έχει ξεφύγει πέρα από κάθε λογική η κατάσταση με τον κορονοϊό, καθώς όπως αναφέρει το «ilialive.gr» στις 4 το απόγευμα της Παρασκευής (13/03) πολίτης που βρισκόταν στο νοσοκομείο Πύργου και παρουσίασε συμπτώματα κορονοϊού «απέδρασε». Του ζητήθηκε από τους γιατρούς να εξεταστεί ως πιθανό κρούσμα και εκείνος έφυγε πριν γίνουν οι εξετάσεις. Ενημερώθηκε η αστυνομία…

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο συγκεκριμένος πολίτης που διαμένει σε χωριό κοντά στον Πύργο, μετέβη στο νοσοκομείο για άλλο λόγο και παρουσίασε συμπτώματα κορονοϊού. Το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, τον ενημέρωσε πως μπορεί να είναι πιθανό κρούσμα λόγω συμπτωμάτων και του ζήτησαν να μεταφερθεί σε ειδικό χώρο για προσωρινή νοσηλεία και λήψη δείγματος προς εξέταση, ώστε να επιβεβαιωθεί ή όχι αν πρόκειται για κρούσμα.

Ο πολίτης άγνωστο γιατί, επέλεξε, όμως, να μην ακολουθήσει τις εντολές των γιατρών και τράπηκε σε φυγή. Σύμφωνα με άλλες πηγές, ο πολίτης πήγε στο χώρο που του πρότειναν και πριν ολοκληρωθεί η διαδικασία έφυγε. Όπως και να έχει, για το περιστατικό ενημερώθηκε η Αστυνομία.

Πηγή: ilialive.gr

Πηγή: Απίστευτο γεγονός στον Πύργο: Ύποπτο κρούσμα κορονοϊού «απέδρασε» από το νοσοκομείοaltsantiri

Διαβάστε περισσότερα