Απίστευτα πράγματα στο ΟΑΚΑ: «Κάποιος έπιασε τον βοηθό διαιτητή από τα αρχ@@@@», αναφέρει ο παρατηρητής (video)

Επεισοδιακό ήταν το πρώτο παιχνίδι (2-1) Κυπέλλου για τα ημιτελικά ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Άρη την Τετάρτη (04/03) και ο παρατηρητής του αγώνα στην έκθεση του αναφέρει απίστευτα πράγματα.

Γράφει πως αστυνομικοί είδαν τον Μελισσανίδη να χαστουκίζει τον Καρυπίδη, ενώ κάποιος έπιασε το βοηθό από τα… αρχ@@@@ του. Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Τσολακίδης αναφέρει τρία περιστατικά στην έκθεσή του.

Υπενθυμίζεται ότι έγινε χαμός και στην ανάπαυλα με τους διαιτητές να μη… βγαίνουν να παίξουν. Οι «κίτρινοι» της Θεσσαλονίκης… αποχώρησαν και επέστρεψαν.

Όπως αποκαλύπτει το «dikografies.blogspot.com», ο παραταηρητής στέκεται στα εξής γεγονότα:

1. Όπως του είπαν οι διαιτητές, στην ανάπαυλα μη διαπιστευμένοι φίλαθλοι της ΑΕΚ επιτέθηκαν φραστικά στους διαιτητές. Ένας εξ αυτών πλησίασε τον πρώτο βοηθό διαιτητή, του είπε “I’m the boss”, του έπιασε τα γεννητικά όργανα και τα πίεσε.

2. Όπως του είπε ο αστυνομικός διευθυντής κ.Αλεξανδρόπουλος, κάποιοι αστυνομικοί είδαν τον Δημήτρη Μελισσανίδη να χαστουκίζει τον Θεόδωρο Καρυπίδη.

3. Ο γυμναστής του Άρη Λάζαρος Βαρδάκης έπεσε στο έδαφος γιατί τον απώθησαν φίλαθλος της ΑΕΚ που μπήκε στον αγωνιστικό χώρο για να πανηγυρίσει το δεύτερο γκολ της ομάδας του.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρονται στην τελευταία σελίδα της έκθεσης:

«Κατά την αποχώρηση των διαιτητών στο ημίχρονο προς τα αποδυτήρια τους, στον διάδρομο έξω από τα αποδυτήρια, βρέθηκαν 3-4 φίλαθλοι της γηπεδούχου ομάδας, χωρίς να έχουν διαπίστευση ή να έχουν δικαίωμα παραμονής στα αποδυτήρια, οι οποίοι προσπάθησαν να επιτεθούν στους διαιτητές φωνάζοντας «why penalty?», «no penalty», και «f*ck you all».

Ένας εξ’ αυτών. όπως μου δήλωσαν οι διαιτητές, καθότι εγώ ακολουθούσα λίγα μέτρα πιο πίσω, πλησίασε τον πρώτο βοηθό διαιτητή που βρισκόταν πιο μπροστά, και λέγοντας του «I’m the boss», τον έπιασε από τα γεννητικά του όργανα και τα πίεσε. Με την παρέμβαση των διαπιστευμένων της ΠΑΕ ΑΕΚ και της αστυνομίας οι διαιτητές οδηγήθηκαν εντός των αποδυτηρίων τους.

Ταυτόχρονα, κι ενώ εγώ βρισκόμουν έξω από τα αποδυτήρια των διαιτητών, ακούστηκαν φωνές προερχόμενες από τον χώρο των αποδυτηρίων της ΠΑΕ Αρης. Μετά τη λήξη του αγώνα, ρώτησα τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Αλεξανδρόπουλο και μου δήλωσε ότι κάποιοι αστυνομικοί είδαν τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΑΕΚ, κ. Μελισσανίδη να χαστουκίζει τον πρόεδρο της ΠΑΕ Άρης κ. Καρυπίδη και ότι τα γεγονότα αυτά θα τα καταθέσουν στην υπηρεσία τους.

Για το τελευταίο περιστατικό δεν έχω προσωπική άποψη. Όλοι οι διαπιστευμένοι, μετά από πάροδο λίγων λεπτών, απομακρύνθηκαν από τον χώρο των αποδυτηρίων ενώ κατέφτασε επιπλέον αστυνομική δύναμη. Οι διαιτητές του αγώνα, αφού διαβουλεύθηκαν με τον Αστυνομικό Διευθυντή και παράγοντες της γηπεδούχου ΠΑΕ αποφάσισαν να ξεκινήσουν το δεύτερο ημίχρονο με καθυστέρηση 25 λεπτών. Καμία άλλη παρατήρηση».

Πηγές: dikografies.blogspot.com, sdna.gr

Φωτογραφίες: eurokinissi.gr

Πηγή: Απίστευτα πράγματα στο ΟΑΚΑ: «Κάποιος έπιασε τον βοηθό διαιτητή από τα αρχ@@@@», αναφέρει ο παρατηρητής (video)altsantiri

Διαβάστε περισσότερα