Απάτη στα Κουφονήσια – Υπάλληλος της κοινότητας εισέπραττε από επιχειρήσεις για νόμο που έχει καταργηθεί

Η απάτη και η κομπίνα ευδοκιμούν στην Ελλάδα κι αυτό αποδεικνύεται με κάθε ευκαιρία. Άνθρωποι βάζουν το μυαλό τους να δουλέψει σε πολύ υψηλές στροφές για να βγάλουν εύκολα χρήματα ακόμα κι αν χρειαστεί να κοροϊδεύουν πολύ κόσμο για πολύ καιρό. Η αλήθεια, όμως, είναι ότι συνήθως, όλα τα ωραία έχουν ένα τέλος…

Η απάτη που έστησε υπάλληλος της κοινότητας στα Κουφονήσια, ένα μέρος με τόσο μικρή τοπική κοινωνία, τελικά αποκαλύφθηκε και πλέον θα κληθεί να δώσει εξηγήσεις στις Αρχές.

Σύμφωνα με το Πρώτο Θέμα, καταστηματάρχες στο νησί, πλήρωναν ετήσια τέλη για έναν νόμο που έχει καταργηθεί εδώ και τέσσερα χρόνια!

Ο συγκεκριμένος υπάλληλος της κοινότητας εισέπραττε από τα καταστήματα χρήματα για τέλη μουσικής και επέκταση ωραρίου με τα λεφτά να μπαίνουν στον προσωπικό του λογαριασμό.

Προς το παρόν, έντεκα καταστηματάρχες έχουν καταθέσει στους αξιωματικούς του Αστυνομικού σταθμού Κουφονησίων, ο επίορκος υπάλληλος συνελήφθη, ενώ οι έμπειροι αξιωματικοί συνεχίζουν την έρευνα μετά από εντολή των δικαστικών αρχών Νάξου, έτσι ώστε να διαπιστώσουν αν υπάρχουν και άλλοι επιχειρηματίες που πλήρωναν «χαράτσι» για έναν νόμο που έχει καταργηθεί!

Διαβάστε περισσότερα