Απάντηση Κούγια σε Φλώρο για την αγωγή: Θα τα πούμε στα Δικαστήρια

Απάντηση στην αγωγή που υπέβαλε εναντίον του ο Αριστείδης Φλώρος, έδωσε ο Αλέξης Κούγιας, με ανακοίνωσή του στην οποία μεταξύ άλλων αναφέρει: «ο καταδικασμένος σε κάθειρξη 21 ετών για την υπεξαίρεση 245.000.000 ευρώ, χρήματα του ελληνικού Δημοσίου, Αριστείδης Φλώρος, ο καταδικασμένος σε κάθειρξη 13 ετών, ως ηθικός αυτουργός στην απόπειρα ανθρωποκτονίας του εκλεκτού δικηγόρου Γεωργίου Αντωνόπουλου, ο κατηγορούμενος σε βαθμό κακουργήματος από την Εισαγγελέα Διαφθοράς για τη χρήση από αυτόν αναληθών ιατρικών πιστοποιητικών περί δήθεν ασθενείας του, με τα οποία επέτυχε την αποφυλάκισή του, τόλμησε να καταθέσει εις βάρος μου αγωγή ισχυριζόμενος ότι έχει προσβληθεί η προσωπικότητά του από τις δηλώσεις μου».

Ο κ. Κούγιας επισημαίνει ότι δεν έχει γνωρίσει ούτε τον Αριστείδη Φλώρο αλλά και ούτε τους δικηγόρους που υπογράφουν την σε βάρος του αγωγή.

Τονίζει, μάλιστα, ότι τέτοιες ενέργειες δεν θα τον κάνουν να αφήσει την υπόθεση της υπεράσπισης του δικηγόρου, Γιώργου Αντωνόπουλου, ο οποίος συνελήφθη για τη «μαφία των φυλακών».

Στην ανακοίνωσή του ο κ. Κούγιας συνεχίζει: «Δέχτηκα και ένα εξώδικο από τον έτερο εκλεκτό κατηγορούμενο της υπόθεσης Energa – Hellas Power κ. Μηλιώνη. Θέλω και στου δύο να δηλώσω και θα το καταλάβουν σύντομα ότι αυτού του είδους οι ενέργειες εις βάρος μου έχουν εντελώς διαφορετικά αποτελέσματα. Τα υπόλοιπα θα τα πούμε στα Δικαστήρια».

Διαβάστε περισσότερα