«Ανυπόστατη η σφραγίδα στη γνωμάτευση για την αποφυλάκιση του Φλώρου»

Έγγραφο του Ευαγγελισμού και συγκεκριμένα της διοικήτριας του Π. Γκουλάκη – Μητσάκη προς τον Ενιαίο Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης και το τμήμα Διαχείρισης και Αξιολόγησης Αποτελεσμάτων Υγειονομικών Επιτροπών, το οποίο φέρνει στο φως της δημοσιότητας η εφημερίδα «Documento», αναφέρει ότι η σφραγίδα γιατρού στη γνωμάτευση για την αποφυλάκιση του Αρ. Φλώρου είναι «ανυπόστατη», ενώ επιπρόσθετα δεν υπήρξε καμία υπογραφή του επιστημονικά υπεύθυνου «ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ ΜΕΛΕΤΗΣ ΥΠΝΟΥ» ή του καθηγητή της Κλινικής Εντατικής Θεραπείας.

Όπως αναφέρει το σχετικό έγγραφο, η γιατρός που έβαλε υπογραφή στη σχετική γνωμάτευση δεν υπήρξε καθ’ όλη τη διάρκεια της παραμονής της στον Ευαγγελισμό, ιατρός κλάδου ΕΣΥ, ενώ σημαντικό, είναι επίσης το γεγονός, πως τα αποτελέσματα της μελέτης δεν συνοδεύονται και από το θεραπευτικό κομμάτι της μελέτης c-pap, κάτι που είναι απαραίτητο σε τέτοιες περιπτώσεις.

Παράλληλα, δεν υπάρχει καμία ιατρική βεβαίωση για ΚΕΠΑ υπογεγραμμένη από τον επιστημονικά υπεύθυνο του εργαστηρίου μελέτης ύπνου. 

Δείτε το σχετικό έγγραφο:

πηγή