«Ανοίγει τα χαρτιά του» ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος – Θα μιλήσει για όλους και για όλα

Η μεγάλη στιγμή για τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και τους φίλους του Παναθηναϊκού έφτασε… Ένα 24ωρο μετά την οριστική διακοπή της σεζόν στην Euroleague και τον προβληματισμό που εξέφρασαν οι «πράσινοι» για τα έσοδα από τη διοργάνωση, αλλά και το «πρόωρο τέλος» που είχε δοθεί πριν από μερικά 24ωρα στις εγχώριες διοργανώσεις του μπάσκετ, ο διοικητικός ηγέτης του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στις 3 Ιουνίου.

Σε αυτή θα αναλύσει τα πλάνα της ΚΑΕ για την επόμενη σεζόν, αλλά και τις κινήσεις που θα γίνουν στον Ερασιτέχνη, ενώ θα τοποθετηθεί και για το «PAO Alive», έναν χρόνο μετά την ανακοίνωση της δημιουργίας του.

Ο Παναθηναϊκός σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ βρίσκεται σε ένα πολύ κρίσιμο σταυροδρόμι και αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον η θέση του μεγαλομετόχου της ΚΑΕ και των ερασιτεχνικών τμημάτων για το πώς σκοπεύει να πορευθεί στο μέλλον, μιλώντας για πρώτη φορά μετά την διακοπή όλων των διοργανώσεων εξαιτίας του κορονοϊού.

Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ήταν η μόνη ομάδα που στην τηλεδιάσκεψη της Euroleague τάχθηκε κατά της διακοπής, θέτοντας το θέμα των εσόδων.

Διαβάστε περισσότερα