Ανοίγει η υπόθεση κλοπής από τραπεζικές θυρίδες στη Θεσσαλονίκη – Τα κλοπιμαία που αλλάζουν τα δεδομένα (video)

  • Στο κύκλωμα φέρονται εμπλεκόμενοι ο υποδιευθυντής, ο προϊστάμενος και τέσσερις υπάλληλοι του υποκαταστήματος που είχαν τα κλειδιά για τις θυρίδες
  • Ο εντοπισμός των κλοπιμαίων αποδεικνύει την κλοπή, καταρρίπτοντας τον ισχυρισμό της τράπεζας, ενώ παράλληλα δείχνει και τη σύνδεση κάποιων προσώπων με τις κατηγορίες
  • Όλα δείχνουν ότι οι έξι «χρυσοδάκτυλοι» θα κληθούν εκ νέου για εξηγήσεις, μετά τα νέα στοιχεία που είδαν το φως της δημοσιότητας

Ολική επαναφορά στην υπόθεση κλοπής κοσμημάτων και πολύτιμων αντικειμένων, αξίας πάνω από 2,7 εκ. ευρώ, από τραπεζικές θυρίδες στη Θεσσαλονίκη, αφού εντοπίστηκαν κλοπιμαία που αλλάζουν τα δεδομένα και ρίχνουν φως στην υπόθεση.

Πριν από μερικές μέρες, ένας επιχειρηματίας παρουσιάστηκε στην αστυνομία, λέγοντας πως τοποθέτησε σε θυρίδα 1.600.000 ευρώ. Όταν ζήτησε από τον προϊστάμενο τα χρήματα, δεν έλαβε όλο το ποσό. Έναντι του υπολοίπου, ο προϊστάμενος του έδωσε τσαντάκι με κοσμήματα. Τα κοσμήματα αυτά ανήκαν σε ένα από τα θύματα που είχαν χάσει περιουσίες.

Τα θύματα, όταν διαπίστωναν ότι είχαν αδειάσει οι θυρίδες τους, απευθύνονταν στην τράπεζα, ωστόσο η τράπεζα απαντούσε ότι «δεν υπάρχει περίπτωση να έχει συμβεί κάτι τέτοιο».

«Πλοκάμια» του κυκλώματος στην τράπεζα

Ωστόσο, τα θύματα φαίνεται πως αδίκως ζητούσαν βοήθεια από την τράπεζα, αφού στο κύκλωμα φέρονται εμπλεκόμενοι ο υποδιευθυντής, ο προϊστάμενος και τέσσερις υπάλληλοι του υποκαταστήματος που είχαν τα κλειδιά για τις θυρίδες.

Ο εντοπισμός των κλοπιμαίων αποδεικνύει την κλοπή, καταρρίπτοντας τον ισχυρισμό της τράπεζας, ενώ παράλληλα δείχνει και τη σύνδεση κάποιων προσώπων με τις κατηγορίες.

Όλα δείχνουν ότι οι έξι «χρυσοδάκτυλοι» θα κληθούν εκ νέου για εξηγήσεις, μετά τα νέα στοιχεία που είδαν το φως της δημοσιότητας.

«Αυτό είναι ένα δώρο από τον Θεό. Ο Θεός αγαπάει τον κλέφτη, αλλά αγαπάει και τον νοικοκύρη», ανέφερε στον ΑΝΤ1 ένα εκ των θυμάτων.

(ant1)

πηγή