Ανατροπή στο θρίλερ του θανάτου της 44χρονης; – Βίντεο ντοκουμέντο «δείχνει» αυτοκτονία (video)

  • Οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση έχουν στα χέρια τους ένα βίντεο ντοκουμέντο
  • Στο συγκεκριμένο βίντεο φαίνεται η Ειρήνη Λαγούδη την ημέρα που εξαφανίστηκε να περνάει από πρατήριο καυσίμων

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για τον θάνατο-μυστήριο της 44χρονης μητέρας στο Μεσολόγγι, τα οποία ανατρέπουν όλα τα δεδομένα.

Δείτε επίσης: Και δεύτερη μαρτυρία «κλειδί» για τον θάνατο της 44χρονης – Τα σενάρια του εκβιασμού

Σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο του Alpha οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση έχουν στα χέρια τους ένα βίντεο ντοκουμέντο, με το οποίο φέρεται να αποκλείειται το σενάριο της ανθρωποκτονίας.

Αναλυτικότερα, στο συγκεκριμένο βίντεο φαίνεται η Ειρήνη Λαγούδη την ημέρα που εξαφανίστηκε να περνάει από πρατήριο καυσίμων και να γεμίζει ένα μπιτόνι με εύφλεκτο υγρό.

Δείτε επίσης: Μάρτυρας «κλειδί» δίνει νέα δεδομένα στην υπόθεση της 44χρονης – Τι λέει ο σύντροφός της

Στη συνέχεια φεύγει από το πρατήριο και η επόμενη καταγραφή σε κάμερα ασφαλείας δείχνει τη 44χρονη γυναίκα κοντά στη λίμνη Τριχωνίδα. 

Επιπλέον το σενάριο της αυτοκτονίας ενισχύεται και από τα δύο μηνύματα που έστειλε στον πρώην σύντροφό της. Στα μηνύματα αυτά τον αποχαιρετούσε και του έλεγε ότι θα τα πουν στην άλλη ζωή.

Δείτε επίσης: Η οικογένειά της 44χρονης Ειρήνης κατέθεσε μήνυση για ανθρωποκτονία από πρόθεση

Σύμφωνα με τον Alpha υπάρχει και άλλη μια σειρά στοιχείων που οδηγούν την αστυνομία στο συμπέρασμα ότι η Ειρήνη Λαγούδη αυτοκτόνησε, ωστόσο δεν χαρακτηρίζει ακόμα την αιτία θανάτου.

Νέα κατάθεση από τον γιατρό

Δείτε επίσης: Θρίλερ 44χρονης: Αναγνωρίστηκαν δύο άτομα που την εκβίαζαν-Μάρτυρες φοβούνται να καταθέσουν

Νέα κατάθεση έδωσε ο γιατρός με τον οποίο φέρεται να διατηρούσε σχέση η άτυχη 44χρονη Ειρήνη Λαγούδη, η οποία βρέθηκε νεκρή στη θέση Μυρτιά Τριχωνίδας στο Θέρμο.

Ο ορθοπεδικός κατέθεσε με κάθε λεπτομέρεια στην Ασφάλεια όλα όσα είχαν συμβεί μεταξύ τους, περιγράφοντας τα γραπτά sms που είχε στείλει στη χήρα από την Κατόχη Αιτωλοακαρνανίας, ισχυρίστηκε όμως ότι τα έσβησε.

Δείτε επίσης: Σε κλίμα οδύνης το τελευταίο «αντίο» στη 44χρονη μητέρα – Τα αναπάντητα ερωτήματα

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να διαταχθεί η άρση του τηλεφωνικού απορρήτου και να ανασυρθούν όλα τα μηνύματα για να επιβεβαιωθούν τα λεγόμενά του.

Δείτε επίσης: Εξελίξεις στο θρίλερ με τη 44χρονη στην Αιτωλοακαρνανία – Ενεργοποίησαν το Viber της

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές ακόμη και στην περίπτωση που αποδειχτεί ότι ο θάνατος της μητέρας των τριών παιδιών ήταν δολοφονική ενέργεια, ο γιατρός ο οποίος διατηρεί ιατρείο στο Μεσολόγγι έχει εξαιρεθεί από το πλάνο των υπόπτων αφού έχουν επιβεβαιωθεί τα όσα κατέθεσε από την πρώτη στιγμή.

πηγή