Αναστασιάδης: Μεγάλη υπόθεση ο αγώνας με την Ιταλία – Αναπόσπαστο κομμάτι της εθνικής ο Τοροσίδης

Ο Άγγελος Αναστασιάδης παρουσιάστηκε αισιόδοξος για τις δύο προσεχείς πολύ κρίσιμες εντός έδρας συναντήσεις των προκριματικών του EURO 2020, με Ιταλία (8 Ιουνίου) και Αρμενία (11 Ιουνίου) στο ΟΑΚΑ, αν και η εθνική μας δεν έδειξε καλό πρόσωπο στο πρόσφατο φιλικό στην Αττάλεια με την Τουρκία.

Θα πρέπει να αναφέρουμε ότι ο ομοσπονδιακός προπονητής διέψευσε ότι έχει επέλθει ρήξη στις σχέσεις του με τον Βασίλη Τοροσίδη, υπογραμμίζοντας ότι στην Εθνική καλούνται ποδοσφαιριστές που έχουν παιχνίδια στα πόδια τους, δηλαδή αγωνιστικό ρυθμό. Με τους παίκτες της εθνική μας να προπονούνται στον Άγιο Κοσμά.

«Είναι μεγάλη υπόθεση ο αγώνας που έχουμε το Σάββατο. Νομίζω ότι αν πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε, τότε ανοίγει ο δρόμος για τη μετέπειτα πορεία της ομάδας. Είμαι αισιόδοξος. Με τα παιδιά έχουμε αρκετά θέματα να τρέξουμε για να είμαστε όσο το δυνατόν καλύτεροι το Σάββατο», δήλωσε χαρακτηριστικά ο ομοσπονδιακός τεχνικός.

«Δεν μου αρέσουν οι δικαιολογίες, το γνωρίζετε πολύ καλά. Αυτό που πιστεύω είναι ότι αρχής γενομένης από το σύνολο, μπορούμε να είμαστε όσο το δυνατόν πιο καλά προετοιμασμένοι για να μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε στο παιχνίδι αυτό», συμπλήρωσε.

Για τον αγώνα με την Ιταλία ανέφερε ότι είναι ένα «δύσκολο παιχνίδι με μια μεγάλη ομάδα. Με μεγάλη Ιστορία, μεγάλους παίκτες, καλό προπονητή, αλλά και εγώ έχω εμπιστοσύνη στα παιδιά. Εμείς έχουμε στόχο κάθε παιχνίδι, όπου και να παίζουμε, να το κερδίσουμε. Αρχής γενομένης από το ματς με την Ιταλία για να έχουμε αισιοδοξία και ψυχολογία για τα επόμενα».

Ο κ. Αναστασιάδης αναφέρθηκε στην αγωνιστική απραξία των διεθνών: «Μετά από μια εβδομάδα αποχή τα πόδια δυσκολεύονται πολύ περισσότερο. Φανταστείτε τώρα που έχουμε παιδιά από τις 5 του Μάη χωρίς αγώνα. Υπάρχει όμως καλή διάθεση και πιστεύω και στην εμπιστοσύνη που έχουν τα παιδιά μεταξύ τους».

Όσο για τις επιλογές του και την απουσία του Τοροσίδη, διευκρίνισε ότι «ο Βασίλης ήταν στην ομάδα, ένας από τους αρχηγούς. Κανένας δεν τον έβγαλε από την ομάδα. Το παιδί είχε την ατυχία να τραυματιστεί. Δεν έπαιξε κανένα παιχνίδι από την στιγμή που ξεπέρασε τον τραυματισμό του. Κανέναν δεν διώχνουμε, ούτε απορρίπτουμε. Και ο Βασίλης είναι κομμάτι της ομάδας».

 

Φωτογραφίες: intime.gr

Διαβάστε περισσότερα