Αναμονή για το πόρισμα που θα δώσει απαντήσεις στον θάνατο της 20χρονης μέσα σε ασανσέρ στην Κρήτη

  • Στις 20 Σεπτεμβρίου η 20χρονη βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις μέσα σε ασανσέρ ξενοδοχείου όπου έκανε πρακτική
  • Η φοιτήτρια έχασε τη μάχη για τη ζωή λίγες ημέρες μετά
  • Οι πρώτες εκτιμήσεις έκαναν λόγο για ανακοπή καρδιάς ωστόσο με βάση τα στοιχεία από την αυτοψία φέρεται να ενισχύεται η άποψη περί ασφυξίας

Με ενδιαφέρον αναμένονται τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής έρευνας για τον θάνατο της 20χρονης Αλέκας Τσιλιγιάννη από το Αγρίνιο που έσβησε στη Εντατική μετά το τραγικό συμβάν με το ασανσέρ στο ξενοδοχείο στο οποίο έκανε την πρακτική της στα Χανιά.

Κλειστά τα χαρτιά του κρατά για την ώρα ο Ιατροδικαστής Χανίων Αντώνης Παπαδομανωλάκης, ωστόσο με βάση τα στοιχεία από την αυτοψία και τις μετρήσεις φέρεται να ενισχύεται η αρχική του άποψη περί ασφυξίας.

Για τις διαπιστώσεις του έχει ενημερώσει λεπτομερώς τις προανακριτικές αρχές. Ο ίδιος δεν θέλησε στην φάση αυτή να ανοίξει τα χαρτιά του σεβόμενος την έρευνα που συνεχίζεται.

Υπενθυμίζεται ότι σε παλαιότερες δηλώσεις του είχε κάνει λόγο για ένα τραγικό εργατικό ατύχημα υποστηρίζοντας ότι πιθανότατα η άτυχη Αλέκα εγκλωβίστηκε στο ασανσέρ με τέτοιο τρόπο – πιθανότατα κάποιο ρούχο της πιάστηκε στις πόρτες του ασανσέρ – με αποτέλεσμα να προκληθεί απαγχονισμός «ατυχηματικού» χαρακτήρα.

Πηγή: cretalive.gr

Διαβάστε περισσότερα