Ανακοινώσεις από Άρσεναλ και Νότιγχαμ Φόρεστ μετά την παραδοχή Μαρινάκη για τον κορονοϊό

Τόσο η Άρσεναλ, όσο και η Νότιγχαμ Φόρεστ εξέδωσαν ανακοινώσεις μετά τη δημόσια παραδοχή του Βαγγέλη Μαρινάκη στα social media πως έχει προσβληθεί από τον κορονοϊό.

Οι «κανονιέρηδες» τόνισαν ως κανένα από τα μέλη του συλλόγου δεν έχει παρουσιάσει συμπτώματα μετά την παρουσία του ισχυρού άνδρα της ΠΑΕ Ολυμπιακός στο «Emirates» στις 27 Φεβρουαρίου. Από την πλευρά της, η Νότιγχαμ Φόρεστ ξεκαθαρίζει πως κατά τη διάρκεια της σύντομης παραμονής του Βαγγέλη Μαρινάκη στο Νότιγχαμ την περασμένη εβδομάδα, εκείνος δεν είχε εκδηλώσει συμπτώματα.

Αναλυτικά η ενημέρωση της Άρσεναλ: «Το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό έλαβε χώρα στις 27 Φεβρουαρίου και κανένα από τα μέλη του συλλόγου που ήρθε σε επαφή με τον Βαγγέλη Μαρινάκη δεν έχει παρουσιάσει συμπτώματα. Συνεχίζουμε ν’ ακολουθούμε και να εφαρμόζουμε το πρωτόκολλο αναφορικά με τον κορονoϊό. Ακολουθούμε τις οδηγίες της Κυβέρνησης για τα θέματα υγείας και συνεχίζουμε να προστατεύουμε τους παίκτες και τα μέλη της ομάδας μας. Πραγματοποιούνται συχνοί καθαρισμοί των χώρων στο Emirates και το προπονητικό μας κέντρο».

Η ανακοίνωση της Νότιγχαμ Φόρεστ: «Η Νότιγχαμ Φόρεστ επιβεβαιώνει ότι ο ιδιοκτήτης της Ευάγγελος Μαρινάκης βρέθηκε θετικός στον κορoνοϊό. Ο κύριος Μαρινάκης διαγνώσθηκε αφού είχε τα πρώτα συμπτώματα μετά την επιστροφή του στην Ελλάδα χθες το απόγευμα. Κατά τη διάρκεια της σύντομης παραμονής του στο Νότιγχαμ την περασμένη εβδομάδα δεν είχε εκδηλώσει συμπτώματα. Ο σύλλογος ζητά συμβουλές από τους γιατρούς και από τα αρμόδια όργανα ώστε να διασφαλίσει ότι θα ληφθούν τα σωστά μέτρα. Μέχρι τότε ο σύλλογος δεν θα κάνει κάποιο άλλο σχόλιο».

Προληπτικές εξετάσεις σε όλους τους παίκτες του Ολυμπιακού

Παράλληλα, από προληπτικές εξετάσεις για κορονοϊό θα περάσουν όλοι οι ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο του Ολυμπιακού.

Σημειώνεται ότι δεν υπάρχει κάποιος που να έχει εμφανίσει σημάδια του ιού, ενώ και ο Βαγγέλης Μαρινάκης δεν είχε άμεση επαφή με κάποιον από την ομάδα αυτές τις ημέρες, αλλά για παν ενδεχόμενο, θα υποβληθούν όλοι σε εξετάσεις, με τον γιατρό του Ολυμπιακού, Χρήστο Θέο, να έχει ήδη ενημερώσει άπαντες για το τι πρέπει να αποφεύγουν, για το πως πρέπει να ενεργούν.

Αυτό θα γίνει και εν όψει του αγώνα με τη Γουλβς για τους 16» του Europa League, ματς που έχει αποφασιστεί να γίνει χωρίς κόσμο, αλλά η αγγλική ομάδα ζήτησε την αναβολή του από την UEFA μετά τις τελευταίες εξελίξεις.

Πηγή: Ανακοινώσεις από Άρσεναλ και Νότιγχαμ Φόρεστ μετά την παραδοχή Μαρινάκη για τον κορονοϊόaltsantiri

Διαβάστε περισσότερα