Ανακοινώθηκε με «ευχαριστώ» το «διαζύγιο» με τον Χιμένεθ – Άνοιξε ο δρόμος για Καρντόσο

Οι πληροφορίες που ήθελαν τον Μανόλο Χιμένεθ να έχει ολοκληρώσει τη θητεία τους στην ΑΕΚ επιβεβαιώθηκαν, καθώς ολοκληρώθηκε και τυπικά η συνεργασία του ισπανού τεχνικού με την Ένωση. Την ίδια ώρα από την Κυριακή (26/5) έχει γίνει γνωστό ότι η Ένωση συμφώνησε με τον Ζοζέ Μιγκέλ Αζεβέδο Καρντόσο για συνεργασία δύο ετών.

Όσον αφορά στον Μανόλο Χιμένεθ, η τρίτη θητεία του ισπανού προπονητή αποδείχθηκε η πιο βραχύβια, διάρκειας μόλις 112 ημερών, από τις 5 Φεβρουαρίου όταν κλήθηκε να αντικαταστήσει τον Μαρίνο Ουζουνίδη, έως τις 27 Μαΐου 2019 όταν η Ένωση αποφάσισε να μην ενεργοποιήσει τον δεύτερο χρόνο του συμβολαίου του.

Η ανακοίνωση λύσης της συνεργασίας έχει ισπανικό τίτλο, «Muchas Gracias Por Todo» (Ευχαριστούμε πολύ για όλα) και… επίλογο «Amigos para siempre» (Φίλοι για πάντα).

Αναλυτικά: «Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον Μανόλο Χιμένεθ, τον οποίο και ευχαριστεί θερμά για την τρίτη κατά σειρά θητεία του στην ομάδα μας».

Από εκεί και πέρα, όπως έγινε γνωστό, απομένουν οι τελευταίες λεπτομέρειες απομένουν για την πρόσληψη του Μιγκέλ Καρντόσο από την ΑΕΚ. Για το λόγο αυτό ο διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ, Μηνάς Λυσάνδρου, με τον τεχνικό διευθυντή, Νίκο Λυμπερόπουλο, βρίσκονται από την Κυριακή (26/5) στην Πορτογαλία έτσι ώστε να ολοκληρωθεί η συμφωνία με τον 47χρονο τεχνικό…

Διαβάστε περισσότερα