Ανέβαλε τον γάμο της η Πάρις Χίλτον λόγω… δουλειάς

Στις αρχές του 2018 η Πάρις Χίλτον ανακοίνωσε με ενθουσιασμό τον αρραβώνα της με τον Κρις Ζίλκα και έμοιαζε να ανυπομονεί για τον γάμο.

Είχε αποκαλύψει, μάλιστα, ότι σχεδιάζει να κάνει τρεις διαφορετικές τελετές γάμου, προκειμένου να το ζήσει και να το ευχαριστηθεί με την καρδιά της.  «Για τα 21α γενέθλιά μου είχα κάνει πέντε πάρτι, οπότε ίσως για τον γάμο να κάνω έναν ευρωπαϊκό, έναν αμερικάνικο και έναν για όλον τον κόσμο», είχε δηλώσει τότε.

Κάτι τέτοιο τελικά δεν έγινε ποτέ, ενώ ο γάμος του ζευγαριού ήταν να γίνει τον ερχόμενο Νοέμβριο, αλλά πήρε αναβολή. Και δεν ήθελαν και πολύ «κακές» γλώσσες για να αρχίσουν να αμφιβάλλουν, αν θα γίνει και ποτέ.

Η μητέρα της, Κάθι Χίλτον, ωστόσο είναι καθησυχαστική. Κι επιμένει ότι ο γάμος έχει πάρει αναβολές, επειδή η κόρη της έχει βάλει ως πρώτη προτεραιότητα τις δουλειές της.   «Έχει να φροντίζει τη νέα σειρά περιποίησης δέρματος, έτσι ουσιαστικά ταξιδεύει συνέχεια», δήλωσε η μητέρα της, στο Us Weekly. Και πρόσθεσε: «είναι πραγματικά απασχολημένη… έχει συμβόλαια και πρέπει να εκπληρώσει όλες τις υποχρεώσεις της».

Όσο για τα νυφικά που θα επιλέξει, η Κάθι Χίλτον πιστεύει ότι η κόρη της θα πάρει ακριβώς αυτό που θέλει.

«Νομίζω ότι θα είναι αυτό που πάντα ήθελε: όμορφο και ελπιδοφόρο», δήλωσε.

Οι πληροφορίες πάντως του Page Six, αναφέρουν ότι η Πάρις και ο Ζίλκα θα παντρευτούν την ερχόμενη άνοιξη.

«Όλα ήταν έτοιμα για να παντρευτούν τον Νοέμβριο, αλλά το ανέβαλαν για τον Μάιο. Ήθελαν περισσότερο χρόνο για να τον σχεδιάσουν», δήλωσε η πηγή στο περιοδικό.

πηγή