Αλέξανδρος Σταύρου: Το μοντέλο της μονογονεϊκής οικογένειας δεν είναι το καλύτερο

Ο Αλέξανδρος Σταύρου αναφέρθηκε σε πρόσφατη συνέντευξή του στον ρόλο του στη σειρά Παρθένα Ζωή.

«Πρόκειται για μια τραγική ιστορία, η οποία όμως για πολλές οικογένειες αποτελεί και πραγματικότητα. Δυστυχώς, οι νέοι όταν ερωτεύονται και τους κυριεύει το πάθος δεν έχουν το μυαλό τους στην ευθύνη. Πολλοί δεν θέλουν να συνεχίσουν μια ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη και πολλές κοπέλες αναλαμβάνουν μόνες τους το φορτίο να μεγαλώσουν σε τρυφερή ηλικία ένα παιδί, μόνο με τη στήριξη της οικογένειας και χωρίς να υπάρχουν οι κατάλληλες κοινωνικές δομές.

Διαβάστε επίσης: Ο Αλέξανδρος Σταύρου στη σειρά Παρθένα Ζωή (εικόνες)

Σε αυτές τις κοπέλες βγάζω το καπέλο, αν και θεωρώ σωστό ένα παιδί να μεγαλώνει και με τη μητέρα του και με τον πατέρα του για να έχει και τα δύο πρότυπα. Δεν πιστεύω ότι το μοντέλο της μονογονεϊκής οικογένειας είναι το καλύτερο».

Όσο για τις εξελίξεις της σειράς είπε στην εφημερίδα Espresso: «Κάθε φορά που παίρνω τα σενάρια στα χέρια μου σκέφτομαι πώς θα πει ο Μαρκ την αλήθεια στη Ζωή (Σοφίνα Λαζαράκη) από τη στιγμή που την ανακαλύπτει και πώς θα αντιδράσει εκείνη. Πιστεύω ότι και τους δύο θα τους σώσει το συναίσθημα. Το παιδί πάντα θέλει να μάθει τις ρίζες του και συγχωρεί και ο πατέρας θα προσπαθήσει να μηδενίσει τον χαμένο χρόνο. Θα είναι δύσκολη και έντονη η αποκάλυψη αλλά συγχρόνως λυτρωτική».

πηγή