ΑΕΚ – Ολυμπιακός: Μυρτώ και Τόνια αποθεώθηκαν από 30.000 φιλάθλους (video)

Όμορφες και συγκινητικές στιγμές εκτυλίχθηκαν στο ΟΑΚΑ πριν την έναρξη του ντέρμπι, ΑΕΚ – Ολυμπιακός την Κυριακή 26 Ιανουαρίου, καθώς η γνωστή φίλαθλος του Ολυμπιακού, Τόνια, συνόδευσε μαζί με τη Μυρτώ  συνόδεψαν τις δύο ομάδες στην είσοδό τους στον αγωνιστικό χώρο, με τις δύο κοπέλες να γνωρίζουν την αποθέωση από τους 30.000 φίλους της Ένωσης στις κερκίδες. Δείτε φωτογραφίες και video.

Η ΑΕΚ ανταπέδωσε τη φιλοξενία του Ολυμπιακού στην γνωστή φίλαθλος της Ένωσης, Μυρτώ, στο ματς του πρώτου γύρου, καλώντας στο ΟΑΚΑ την Τόνια, φίλαθλο των «ερυθρόλευκων», επίσης με κινητικά προβλήματα, έτσι ώστε να παρακολουθήσει το ντέρμπι.

Οι δύο κοπέλες συνόδευσαν τις ομάδες στον αγωνιστικό χώρο, ενώ στα μάτριξ του σταδίου εμφανίστηκε φωτογραφία τους από το ματς στο Καραϊσκάκης, με τη λεζάντα «Κάτι παραπάνω από ποδόσφαιρο». Η Τόνια, στην οποία η ΑΕΚ ανταπέδωσε τη φιλοξενία του Ολυμπιακού στη Μυρτώ στο ματς του πρώτου γύρου δήλωσε ότι είναι πολύ χαρούμενη, ενώ κλείνοντας επεσήμανε ότι η ανθρωπιά και η αγάπη, είναι ήδη οι μεγάλοι νικητές του ντέρμπι.

Πηγή: ΑΕΚ – Ολυμπιακός: Μυρτώ και Τόνια αποθεώθηκαν από 30.000 φιλάθλους (video)altsantiri

Διαβάστε περισσότερα