Αγέλη σκύλων τρομοκρατεί γειτονιά στο Αιτωλικό – Από θαύμα σώθηκαν δύο μικρά παιδιά (video)

Τον εφιάλτη στα σαγόνια μαινόμενων σκύλων έζησε ένα 8χρονο αγοράκι στο Αιτωλικό Μεσολογγίου, που νοσηλεύεται στο Καραμανδάνειο νοσοκομείο με τραύματα στο πρόσωπο.

Όπως εξηγεί στην κάμερα του Patras TV, το παιδί κινείτο με το ποδήλατό του όταν εντελώς ξαφνικά η αγέλη των εξαγριωμένων τετράποδων έκανε την εμφάνισή της. Η μαρτυρία του μικρού αγοριού είναι αποκαλυπτική. Όπως εξηγεί, τα σκυλιά του έφραξαν τον δρόμο και δάγκωσαν τη ρόδα του ποδηλάτου του με αποτέλεσμα να τον ρίξουν στο έδαφος. Εν συνεχεία, έπεσαν πάνω του και άρχισαν να τον δαγκώνουν σε καίρια σημεία, όπως μαρτυρούν, άλλωστε, και οι ουλές στο παιδικό του πρόσωπο.

Ο πατέρας, βλέποντας τι συμβαίνει, επενέβη σωτήρια για το 8χρονο αγόρι δίνοντας μάχη σώμα με σώμα με τα εξαγριωμένα τετράποδα, με τα σημάδια είναι κάτι παραπάνω εμφανή και στο δικό του σώμα. Ευτυχώς, πατέρας και γιος κατάφεραν να απομακρυνθούν.

Και δεύτερο θύμα

Αυτή δεν ήταν και η μοναδική επίθεση της συγκεκριμένης αγέλης σκύλων. Με λίγες ώρες διαφορά, ένα ακόμα περιστατικό σημειώθηκε στην ίδια περιοχή με θύμα ένα μικρό κορίτσι που, επίσης, νοσηλεύεται με πληγές στο σώμα του.

Ο πατέρας του 8χρονου υποστηρίζει πως οι τοπικές Αρχές αδιαφορούν παρά τις σοβαρές καταγγελίες και τα αιματηρά κρούσματα.πηγή