«Ήξερα ποιον παντρεύτηκα. Αν δεν ήθελα να έχει κατακτήσεις, θα παντρευόμουν κάποιον άσχημο»

Είναι ένα πολύ ωραίο ζευγάρι και πολύ ερωτευμένο. Παντρεύτηκαν πριν από οχτώ χρόνια και έχουν αποκτήσει και μία κόρη.

Σε συνέντευξή της η σύζυγος γνωστού κυρίου της σόουμπιζ εξομολογήθηκε πως δεν τον ζηλεύει και της αρέσει που ο σύζυγός της έχει κατακτήσεις. Πρόκειται για τη Ραφαέλα Ψαρρού τη σύζυγο του Γιώργου Καράβα που φέτος συμμετέχει στο «GNTM».

«Ο Γιώργος τώρα με το GNTM τρέχει περισσότερο από πριν επαγγελματικά. Ήμουν υποστηρικτική στο να πάει στο GNTM, έχει χρόνια εμπειρία και ήταν σίγουρη η επιτυχία του. Έχει πολύ πλάκα να τον βλέπω στην τηλεόραση, δεν τον ρωτάω ποιος θα φύγει στο επεισόδιο γιατί μου αρέσει το άγχος της αποχώρησης.

Έχω ξεχωρίσει κάποια μοντέλα, αλλά δεν το λέω μην επηρεάσω τον κόσμο. Στέλνουν πάρα πολλές κοπέλες μηνύματα στον Γιώργο, τον βοηθάω να απαντήσει. Την πρώτη φορά που τον συνάντησα δεν τον παρατήρησα γιατί είχα πολλή δουλειά. Μου αρέσει όταν γίνεται καυστικός, τρελαίνομαι.

Είμαστε 8 χρόνια παντρεμένοι, δεν μου έχει δώσει δικαίωμα να ζηλέψω. Ήξερα ποιον παντρεύτηκα. Αν δεν ήθελα να έχει κατακτήσεις, θα παντρευόμουν κάποιον άσχημο. Δεν έχουμε παντρευτεί με θρησκευτικό γάμο και δεν είναι στα άμεσα σχέδιά μας», δήλωσε στην εκπομπή «Happy Day».

Διαβάστε περισσότερα