Ήβη Αδάμου – Μιχάλης Κουινέλης: Βόλτα στην Κηφισιά για το ζευγάρι

Η Ήβη Αδάμου με τον Μιχάλη Κουινέλη μένουν μόνιμα με την κόρη τους στην Αλεξανδρούπολη και έρχονται Αθήνα όταν έχουν εμφανίσεις.

Το ζευγάρι εντόπισε ο φωτογραφικός μας φακός στο κέντρο της Κηφισιάς να κάνεις τις βόλτες του. «Ο ερχομός της κόρης μας, ήταν θείο δώρο στη ζωή μας. Νιώθω ευτυχισμένος και γειωμένος με αυτό που κάνω. Της Ήβης της αρέσει που ζούμε στην Αλεξανδρούπολη. Θα θέλαμε να μένουμε περισσότερο εκεί», δήλωσε πρόσφατα ο τραγουδιστής στην εκπομπή «The 2night show».

Όσο για την Ήβη Αδάμου είχε εξομολογηθεί πριν από λίγο καιρό: «Είμαι αισίως 25 ετών και πιστεύω ότι μεγάλωσα απότομα. Ωρίμασα πολύ από τότε που έγινα μητέρα. Δεν μπορώ να δω με τίποτα πια ειδήσεις, το γυρίζω αμέσως. Κάτι με πιάνει και «πνίγομαι» από την αρνητικότητα των γεγονότων. Επίσης, δεν μπορώ να δω εύκολα ταινίες με παιδιά, γιατί συγκινούμαι πολύ. Γενικά, όμως, από τότε που μπήκε στη ζωή μου η μητρότητα, έχω αυξήσει τις φοβίες μου, αλλά και τις άμυνές μου απέναντι σε αυτές. Όταν πάω να πανικοβληθώ, κάνω αυτόματα μία άλλη σκέψη και ξεχνιέμαι. Αλλιώς δεν γίνεται».

Πηγή: Ήβη Αδάμου – Μιχάλης Κουινέλης: Βόλτα στην Κηφισιά για το ζευγάριaltsantiri

Διαβάστε περισσότερα