«Έτσι έφτασε ο Στέφανος στην κορυφή» – Τι λέει ο πατέρας του Τσιτσιπά

Ο πατέρας και προπονητής του Στέφανου Τσίτσιπα, Απόστολος τσιτσιπάς, μίλησε για την πορεία του γιου του μέχρι την κατάκτηση της κορυφής στο ATP Finals στο Λονδίνο.

Ο Απόστολος Τσιτσιπάς, μιλώντας στον ρ/σ της Θεσσαλονίκης «Metropolis», αναφέρθηκε στην πορεία του Στέφανου μέχρι την κορυφή, στα στοιχεία που τον κάνουν νικητή αλλά και την Ελλάδα που τον εμπνέει.

«Αισθάνομαι περήφανος αρχικά σαν πατέρας γιατί σαν γονείς έχουμε μεγάλη ευθύνη. Το καλύτερο για εμένα είναι ότι έχω ένα ταπεινό παιδί και μετά έρχονται οι επιτυχίες. Σαν Έλληνες είμαστε ένας σπουδαίος λαός, μπορούμε να αναπτυχθούμε και να πιστεύουμε στον εαυτό μας», είπε συγκινημένος.

Τι εκφράζει η Ελλάδα για τον Στέφανο και εσάς;

«Δεν μπορεί να εκφράσει κάποιος με μία λέξη το τι είναι Ελλάδα, είναι μία ευλογημένη χώρα. Ο Στέφανος παίρνει πολλά από τους ανθρώπους και την ιστορία της Ελλάδας. Πρέπει να είσαι θαρραλέος και να πιστεύεις στον εαυτό σου, έλεγα στον Στέφανο πριν τον αγώνα».

Τι χρειάζεται για να φτάσει κάποιος στο επίπεδο του Στέφανου;

«Σίγουρα έχει κάνει πολλές θυσίες για να γίνει “Τσιτσιπάς”. Όσα βλέπει ο κόσμος στην τηλεόραση έχουν από πίσω τους κόπους και θυσίες και πρέπει να αγαπάς αυτό που κάνεις για να πας μπροστά και να αγαπάς τις θυσίες σου.

Πηγή: «Έτσι έφτασε ο Στέφανος στην κορυφή» – Τι λέει ο πατέρας του Τσιτσιπάaltsantiri

Διαβάστε περισσότερα