Έσπασε… την καραντίνα ο Κριστιάνο Ρονάλντο για οικογενειακό πάρτι 20 ατόμων (video)

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει δείξει και στο πρόσφατο παρελθόν ότι είναι ένα πρόσωπο… αμφιλεγόμενο και τις ημέρες του κορονοϊού, λόγω της συμπεριφοράς του, κάνοντας και δωρεές και τελικά έδωσε ξανά «τροφή» για αρνητικά σχόλια και επικρίσεις.

Ο άσος της Γιουβέντους… έσπασε την καραντίνα προκειμένου να βρεθεί σε οικογενειακή γιορτή στη Μαδέιρα, παρουσία περίπου 20 ατόμων. Ο «CR7» έχει μετακομίσει προσωρινά σε μια βίλα έξω από τη Μαδέιρα, αλλά βρέθηκε μαζί με τα παιδιά του και τη σύντροφό του Χεορχίνα σε ένα οικογενειακό πάρτι που έγινε προς τιμήν της ανιψιάς του.

Προφανώς και οι αποστάσεις δε τηρήθηκαν, όπως φαίνεται στο σχετικό βίντεο που κυκλοφόρησε και για το λόγο αυτό επικρίθηκε ιδιαίτερα από πορτογαλικά και διεθνή ΜΜΕ, ενώ βρέθηκε στο στόχαστρο και αρκετών χρηστών στα social media που σχολίασαν αρνητικά την παρουσία του σε μια γιορτή, όπου βρέθηκαν περίπου 20 άνθρωποι μέσα σε ένα διαμέρισμα.

Υπενθυμίζεται ότι ο ίδιος δέχτηκε να γίνει ψαλίδι στις αποδοχές του από τη Γιουβέντους, λόγω της κρίσης, ενώ είχε μπει στην… απομόνωση στην πατρίδα του, όταν έγινε γνωστό ότι συμπαίκτης του πάσχει από τον κορονοϊό.

Πηγή: Έσπασε… την καραντίνα ο Κριστιάνο Ρονάλντο για οικογενειακό πάρτι 20 ατόμων (video)altsantiri

Διαβάστε περισσότερα