Έρευνα για διαφθορά στην Πορτογαλία: «Ντου» της αστυνομίας στα γραφεία ομάδων και στο σπίτι γνωστού μάνατζερ

Στα γραφεία συλλόγων όπως οι Πόρτο, Μπενφίκα, Σπόρτινγκ, Μπράγκα, Γκιμαράες και Μαρίτιμο βρίσκονται από το πρωί της Τετάρτης (04/03) οι πορτογαλικές αρχές που ερευνούν υπόθεση διαφθοράς. Έφοδος έγινε και στο σπίτι του διάσημου ατζέντη Ζόρζε Μέντες…

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ στην χώρα της Ιβηρικής, η αστυνομία βρέθηκε στα γραφεία συνολικά επτά ομάδων της πρώτης κατηγορίας του ποδοσφαίρου της Πορτογαλίας ώστε να πραγματοποιήσει έλεγχο για πιθανά αποδεικτικά στοιχεία αναφορικά με υπόθεση διαφθοράς.

Στο πλαίσιο της ίδιας έρευνας, στην οποία συμμετείχαν 200 αστυνομικοί. έγινε έλεγχος και σε σπίτια, μεταξύ των οποίων και του πανίσχυρου Μέντες, εκπροσώπου του Κριστιάνο Ρονάλντο. Έφοδος έγινε και τα γραφεία της εταιρείας που διατηρεί ο Μέντες.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Πορτογαλία ταλανίζεται από σκάνδαλο στο ποδόσφαιρο, με την Ομοσπονδία στο παρελθόν να βρίσκεται και αυτή σε «κυκλώνα» αποκαλύψεων.

Πηγή: sdna.gr

Πηγή: Έρευνα για διαφθορά στην Πορτογαλία: «Ντου» της αστυνομίας στα γραφεία ομάδων και στο σπίτι γνωστού μάνατζερaltsantiri

Διαβάστε περισσότερα