Έπλεναν χρησιμοποιημένα προφυλακτικά και τα πουλούσαν ως καινούρια (video)

Στα χέρια της αστυνομίας κατέληξαν συνολικά 320.000 χρησιμοποιημένα προφυλακτικά που εντοπίστηκαν σε αποθήκη και προορίζονταν για παράνομη πώληση προς ανυποψίαστους πολίτες. Πού συνέβη αυτό το απίστευτο περιστατικό; Στο Βιετνάμ.

Όπως αναφέρουν τα ΜΜΕ ανακαλύφτηκαν δεκάδες σακούλες, γεμάτες από χρησιμοποιημένα προφυλακτικά που, στο σύνολό τους, ζύγιζαν περίπου 360 κιλά. Σχετικά πλάνα μεταδόθηκαν από την κρατική τηλεόραση του Βιετνάμ («VTV»), όπως αναφέρει το «Reuters», το οποίο αναφέρει ότι αυτή την εβδομάδα παρουσιάστηκαν δεκάδες μεγάλες σακούλες που περιέχουν τα χρησιμοποιημένα προφυλαχτικά διάσπαρτα στο πάτωμα μιας αποθήκης στη νότια επαρχία «Binh Duong».

Οι επιτήδειοι «παραγωγοί», αφού έπλεναν τα χρησιμοποιημένα προφυλακτικά σε βραστό νερό στη συνέχεια τα στέγνωναν και τα τοποθετούνταν σε ξύλινο φαλλικό ομοίωμα έτσι ώστε να ξαναπάρουν το σωστό σχήμα για να τοποθετηθούν σε σακουλάκια και να πουληθούν ως καινούργια. Ο ιδιοκτήτης της αποθήκης είπε ότι είχαν λάβει «μηνιαία εισαγωγή μεταχειρισμένων προφυλακτικών από άγνωστο άτομο», ανέφερε η κρατική εφημερίδα «Tuoi Tre».

Άγνωστο παραμένει, ωστόσο, εάν τα «ανακυκλωμένα» προφυλακτικά έφτασαν στα χέρια αγοραστών. Σύμφωνα με το «SkyNews», οι Αρχές προχώρησαν στη σύλληψη μίας γυναίκας, η οποία ομολόγησε, μάλιστα, πως πληρωνόταν 0,17 δολάρια ανά χιλιόγραμμο, ενώ περιέγραψε και το πώς δρούσε όλη η ομάδα.

Διαβάστε περισσότερα