Έξαλλος ο Μελισσανίδης με τον Λάζαρο: Και ο Μέσι να ήταν δεν μου κάνει ως άνθρωπος

Μετά τον πόλεμο δηλώσεων που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο και την ΑΕΚ, θέση πήρε και ο πρόεδρος της ΑΕΚ  Δημήτρης Μελισσανίδης μιλώντας στους συνεργάτες του.

Το διαζύγιο της ΑΕΚ με τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο μόνο φιλικό δεν θα είναι. Για τους… κιτρινόμαυρους υπάρχει ηθικό θέμα, κάτι που νόμιζε και ο Δημήτρης Μελισσανίδης στους συνεργάτες του, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η «Live Sport».

Συγκεκριμένα ο τίγρης σημείωσε: «Όταν κάποιος δεν σέβεται την υπογραφή του, δεν μου κάνει σαν άνθρωπος. Δεν πά’ να είναι και ο Μέσι. Όποιος δεν συμβαδίζει με τις ηθικές αρχές του κλαμπ, δεν μας κάνει. Τελεία και παύλα. Όποιον ποδοσφαιριστή θέλουμε να τον κρατήσουμε τον κρατάμε. Στην περίπτωσή του το θέμα φυσικά δεν ήταν οικονομικό. ΕΚτός κι αν πιστεύει κάποιος ότι η ΑΕΚ δεν μπορούσε να του δώσει 150 ή 200.000 ευρώ περισσότερα τον χρόνο. Αυτά είναι αστειότητες».

Για το ραντεβού με τον παίκτη: «Του είχα πει σε εκείνο το ραντεβού ότι “αν δεν μου απαντήσεις σε 48 ώρες έχεις τελειώσει για εμάς”. Δεν μας απάντησε ποτέ, δεν σεβάστηκε την υπογραφή του. Από τότε θεωρώ ότι είχε μιλήσει και είχε συμφωνήσει αλλού».

πηγή