Έξαλλος ο Βερύκιος με τη Χατζηβασιλείου: Τι παπά φώναξε και πώς την διάβασε; (video)

Ο Δήμος Βερύκιος ξέσπασε κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Happy Day» και αναφέρθηκε στη Βίκυ Χατζηβασιλείου.

Η παρουσιάστρια εξέφρασε τα παράπονά της για την εκπομπή της σε συνέντευξή της. «Και μείωση μισθού δέχθηκα και αλλαγή στην μέρα δέχθηκα… Δεν ξέρω αν βρήκαν και τα κάνουν, είμαι αυτό που σου είπα, καλόβολος άνθρωπος παραπονέθηκα για την αλλαγή ημέρας. Η αλήθεια είναι ότι δεν έπρεπε να γίνει καμία αλλαγή στο Πάμε Πακέτο, όχι για άλλους λόγους, αλλά γιατί να βάζουν το κοινό σε μία διαδικασία να αλλάξει, να ψάχνει, να προσαρμοστεί…»,  λέει, στο περιοδικό You Weekly.

Ο δημοσιογράφος δεν έκρυψε την ενόχλησή του όταν ενημερώθηκε γι’αυτές τις δηλώσει. «Θέλω να μάθω τι σόι παπά φώναξε και πώς τη διάβασε; Στα παιδιά το έλεγε ο Χριστόδουλος. Η Βίκυ δεν είναι παιδί! Γιαγιά θα γίνει σε λίγο! Έχει παιδιά της παντρειάς!».

Και στη συνέχεια τα έβαλε και με την Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Με προκάλεσες και μου λες “αλλάξατε την ώρα χωρίς να ρωτήσετε τη Βίκυ”; Ποιος τα λέει αυτά; Όπως και τα άλλα κανάλια, έτσι και ο Alpha, κάνει πρωταθλητισμό και έχει βάλει κανόνες. Τον πρώτο λόγο τον έχει η προπονητική ομάδα και όχι να το κάνουν κατά μόνας οι αθλητές. “Θέλω να αλλάξω την ώρα μου…”. Ποιο παράπονο εκφράζει η Βίκυ; Ποιον ρώτησε; Ρώτησε τους ειδικούς; Ήρθε στην προπονητική ομάδα του Alpha και είπε “εγώ έχω ενστάσεις για τον τάδε λόγο”; Το μόνο που έχω να σας πω είναι ότι φέτος η Βίκυ θα κάνει νέα αντεπίθεση και θα κερδίσει δυναμικά κοινά, ακόμα περισσότερα από πέρυσι. Γιατί το θέλει η ίδια, γιατί γίνονται οι καλύτερες προσθαφαιρέσεις στο πρόγραμμα και θα εντυπωσιάσει».

πηγή