Ένταση στο Nomads 2 – Χοντρός καυγάς μεταξύ της Αλεξανδράκη και του Κουκουρίκη (video)

Ανέβηκαν οι τόνοι στο σημερινό επεισόδιο του Nomads 2, με τη Δήμητρα Αλεξανδράκη να κατηγορεί τον Δημήτρη Κουκουρίκη και εκείνον να ξεσπά.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Σάββας Πούμπουρας ανακοίνωσε πριν το αγώνισμα ποιος παίκτης μπαίνει στους επίλεκτους από την ομάδα των λεμούριων. «Ο παίκτης που θα μπει στην ομάδα των επίλεκτων είναι η Μαριάννα Καμαρωτάκη», ανακοίνωσε ο παρουσιαστής.

Μόλις ρωτήθηκε πώς της φάνηκε που η Μαριάννα μπήκε στην ομάδα των επίλεκτων, η Δήμητρα Αλεξανδράκη είπε ότι χάρηκε, αλλά ξέσπασε ξανά κατά των συμπαικτών της.

«Καταρχήν να πω ότι χάρηκα για τη Μαριάννα γιατί το αξίζει και με το παραπάνω. Όταν το ανακοίνωσες Σάββα μου κάπου εδώ πίσω ακούστηκε “Τι λες τώρα…”. Δεν μου αρέσει καθόλου όταν άνθρωποι προσπαθούν να ανέβουν πατώντας επί πτωμάτων μειώνοντας τους άλλους και δεν κάνουν προσπαθούν οι ίδιοι από μόνοι τους να κάνουν πράξεις για να ανέβουν», είπε και αναφέρθηκε στον Δημήτρη Κουκουρίκη.

Ο παίκτης πήρε τον λόγο και τα… αίματα άναψαν. «Ήταν καθαρά έκπληξη. Εγώ ήμουν τυπικός, τίμιος και σωστός πάντα στα λόγια μου».

(.gossip-tv.gr)

Διαβάστε περισσότερα