Ένας 19χρονος παραπονέθηκε στην αστυνομία της Φλόριντα γιατί… δεν τον είχαν πιάσει (ακόμα)

Σκηνικό «catch me if you can» έστησε ο Νίκολας Τζόουνς ένας 19χρονος κάτοικος της Φλόριντα στις ΗΠΑ, όταν πήρε τηλέφωνο την τοπική αστυνομία  παραπονούμενος γιατί…δεν τον είχαν συλλάβει ακόμα.

Ο 19χρονος είχε διαφύγει κατά  την 4η Μαΐου κατά τη διάρκεια ενός ελέγχου στον δρόμο αλλά οι αρχές δεν τον αναζήτησαν.

Από ό,τι φαίνεται, ο νεαρός πατά τη διαφυγή του, φαίνεται πως ήταν ιδιαίτερα νομοταγής και έτσι, λίγο αργότερα πήρε το αντίστοιχο 100 (στις ΗΠΑ το 911) και παραπονέθηκε.

«Γιατί σας πληρώνουμε;» διερωτήθηκε οργισμένος ο Νίκολας Τζόουνς, όταν του απάντησε ο αρμόδιος υπάλληλος.

Όταν ο τηλεφωνητής του ζήτησε να εξηγήσει τι ακριβώς θέλει, εκείνος απάντησε: «ο αστυνομικός έριξε τα φώτα πάνω μου, βρέθηκε πίσω μου και τη στιγμή που περπάταγε προς το αυτοκίνητό μου, εγώ έστριψα και πέρασα από δίπλα του».

Ο νεαρός, υποθέτοντας ότι οι πινακίδες του αυτοκινήτου του είχαν καταγραφεί, διατύπωσε κατόπιν την έκπληξή του ότι δεν τον συνέλαβαν, αφότου πέρασε μπροστά από άλλους τέσσερις αστυνομικούς.

«Τι ακριβώς καταγράφετε;» ρώτησε οργισμένος.

Η κλήση εντοπίστηκε και ο Τζόουνς, ο οποίος σημείωσε ότι ενήργησε με αυτόν τον τρόπο διότι σκέφτηκε ότι όλο αυτό ήταν «περίεργο», εντέλει συνελήφθη δύο ημέρες μετά για επικίνδυνη οδήγηση και καταχρηστική χρήση ενός αριθμού έκτακτης ανάγκης.

(Με πληροφορίες από ΑΠΕ/ΜΠΕ)

Διαβάστε περισσότερα