Έλληνας τραγουδιστής εξομολογείται: «Κοινώνησα 5 φορές στην καραντίνα και δεν έπαθα τίποτα»

Ένας από τους αγαπημένους τραγουδιστές της δεκαετίας του ’70, όπου έκανε μεγάλες επιτυχίες, όπως  το «Άνθρωποι είμαστε και σφάλματα κάνουμε», αποκαλύπτει στην εφημερίδα Espresso, πως τις ημέρες της πανδημίας δεν έλαβε κανένα μέτρο για να προστατευτεί από τον κορονοϊό.

Ο λόγος για τον Γιώργο Κοινούση ο οποίος τα τελευταία χρόνια ζει με τη σύνταξή του και ένα ενοίκιο που παίρνει από ένα σπίτι που έχει στη κατοχή του.

Έχοντας εκφράσει χρόνια τη μεγάλη πίστη του στο Θεό, ο τραγουδιστής δηλώνει: «Δεν έλαβα κανένα μέτρο. Η πίστη μου ήταν τόσο δυνατή που δεν μου επέτρεπε να πηγαίνω στην εκκλησία με τη μάσκα του… Ζορό στο πρόσωπο, σαν μασκοφόρος. Μασκοφόροι είναι μόνο οι ληστές. Εγώ δεν φοβήθηκα ούτε στιγμή. Για μένα πρώτη είδηση σε όλο τον κόσμο θα έπρεπε να ήταν ότι οι εκκλησίες γεμίζουν από κόσμο τις Κυριακές. Κοινωνούν και κανείς δεν έχει κολλήσει.  Εγώ κοινώνησα μέσα στην καραντίνα 5 συνεχόμενες φορές «λαθραία» και δεν έπαθα τίποτα απολύτως. Ναι, κοινώνησα κεκλεισμένων των θυρών! Είναι δυνατόν να μας απαγορεύσουν να αγκαλιαζόμαστε; Να δίνει ο ένας το χέρι στον άλλο;».

Διαβάστε περισσότερα