Έκλεψαν ιστορικό μπουζούκι από τον Χρήστο Νικολόπουλο – «Σαν να πήραν μέρος της ψυχής μου» (video)

Την κλοπή ενός ιστορικού μπουζουκιού κατήγγειλε ο Χρήστος Νικολόπουλος. «Είναι σαν να έκλεψαν μέρος της ψυχής μου», τονίζει ο γνωστός συνθέτης και απευθύνει έκκληση για να βρεθεί. Πώς έγινε η κλοπή;

«Την Κυριακή το πρωί συνέβη ένα από τα πιο συγκλονιστικά πράγματα της ζωής μου, διέρρηξαν το κέντρο που εμφανίζομαι, το “Περιβόλι του Ουρανού” και μεταξύ άλλων έκλεψαν και το μπουζούκι μου. Ένα ιστορικό όργανο κατασκευής του Παναγιώτη Βάρλα», υπογράμμισε ο Χρήστος Νικολόπουλος. Το χαρακτηριστικό του οργάνου είναι, κάτω από την τρύπα μία φιγούρα πεταλούδας.

Ο γνωστός δημιουργός αναφέρει ακόμα: «Με αυτό το όργανο έδωσα την ψυχή μου παίζοντας, πολλά χρόνια, σε πολύ μεγάλες επιτυχίες, δικές μου αλλά και άλλων δημιουργών. Ενδεικτικά να αναφέρω: “Στων αγγέλων τα μπουζούκια”, “Ξένος για σένανε”, “Με τα φώτα νυσταγμένα (Νταλίκες)”, “Δεν λες κουβέντα” και άλλα», προσθέτει ο Χρήστος Νικολόπουλος. «Με την κλοπή αυτού του οργάνου είναι σαν να έκλεψαν μέρος της ψυχής μου», υπογραμμίζει απευθύνοντας παράλληλα έκκληση ώστε το ιστορικό αυτό όργανο να βρεθεί. «Σας παρακαλώ, όποιος αντιληφθεί οτιδήποτε σχετικά με την κλοπή να βοηθήσει στην επιστροφή του μπουζουκιού της ψυχής μου».

Φωτογραφία: σελίδα στο Facebook ‎Χρηστος Νικολοπουλος / Hristos Nikolopoulos

Πηγή: Έκλεψαν ιστορικό μπουζούκι από τον Χρήστο Νικολόπουλο – «Σαν να πήραν μέρος της ψυχής μου» (video)altsantiri

Διαβάστε περισσότερα