Έγκλημα στο Γουδή: Η κόρη της ηλικιωμένης συνελήφθη και ομολόγησε τον φόνο

  • Ένας αυτόπτης μάρτυρας έλυσε το μυστήριο, καθώς είδε τη μητροκτόνο να κουβαλάει το χαλί
  • Από ασφυξία προήλθε ο θάνατος της γιαγιάς, καθώς η κόρη της της έκλεισε το στόμα – Άρχισε να φωνάζει, μετά από χτυπήματα της 59χρονης
  • Η ηλικιωμένη γυναίκα έπασχε από άνοια και την πρόσεχε η κόρη της – Περνούσαν δύσκολα οι δυο τους

Οι αστυνομικές αρχές από την πρώτη στιγμή έψαχναν στο συγγενικό και κοντινό περιβάλλον για να λύσουν τον «γρίφο» στο έγκλημα της ηλικιωμένης γυναίκας στο Γουδή και η 59χρονη κόρη της φέρεται, τελικά, να έκανε αυτή την αποτρόπαια πράξη.

Ένας αυτόπτης μάρτυρας έλυσε, μάλιστα, το μυστήριο με το πτώμα που βρέθηκε το Σάββατο (15/6) στον δρόμο στο Γουδή. Από ασφυξία προήλθε ο θάνατος της γιαγιάς, που έπασχε από άνοια.

Η κόρη της άτυχης γυναίκας έμενε λίγο παραπάνω από το σημείο που βρέθηκε το πτώμα. Η φερομένη ως δράστης στην αρχή το έπαιζε συγκλονισμένη στις αρχές από τον θάνατο της μητέρα της, αλλά στη συνέχεια, υπό την πίεση των αστυνομικών, λύγισε και αποκάλυψε στους αστυνομικούς πως αυτή σκότωσε την ηλικιωμένη γυναίκα στο Γουδή.

Όπως ομολόγησε στους αστυνομικούς η 59χρονη, η γιαγιά έπασχε από άνοια και εκείνη την πρόσεχε. Η κατάσταση της υγείας της μητέρας της όλο και χειροτέρευε τους τελευταίους μήνες και όπως είπε στις αρχές οι δυο τους περνούσαν δύσκολα.

Κάποια στιγμή στο σπίτι τους, φέρεται να έχασε την υπομονή της και άρχισε να χτυπάει την γιαγιά, η οποία φώναζε για να σωθεί. Τότε την έκλεισε το στόμα και εκεί θα πρέπει να επήλθε ο θάνατος λόγω ασφυξίας καθώς η άτυχη γυναίκα δεν μπορούσε να αναπνεύσει.

Σύμφωνα με τα όσα ομολόγησε η 59χρονη δολοφόνος, μόλις συνειδητοποίησε τι έγινε την έδεσε και την τύλιξε σε μια κουβέρτα και την τοποθέτησε στο σημείο που την βρήκαν οι περαστικοί.

Έγινε, όμως, αντιληπτή από έναν γείτονα ο οποίος την είδε να κουβαλάει το χαλί. Ο συγκεκριμένος άνδρας στην αρχή δεν έδωσε σημασία. Όταν άκουσε από τα δελτία ειδήσεων τι είχε τότε αποφάσισε να πάει στις αρχές και να καταγγείλει το γεγονός, με αποτέλεσμα η αστυνομία να φτάσει τελικά στην λύση του μυστηρίου.

Φωτογραφίες: eurokinissi.gr

Διαβάστε περισσότερα