Έβαλε τα «γυαλιά» στους δημοσιογράφους ο Μπραντ Πίτ (video)

Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι πολλοί δημοσιογράφοι θα ζήλευαν τον διάσημο αστέρα του Χόλιγουντ, ο οποίος απέδειξε πως εκτός από την 7η τέχνη, μπορεί με αξιώσεις να διεκδικήσει ρόλο και στην 4η εξουσία. Ο λόγος για τον Μπραντ Πιτ και τη συνέντευξη που πήρε από τον αστροναύτη Νικ Χέιγκ, ο οποίος βρίσκεται στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό.

Ο Πιτ προχώρησε σε μια επί της ουσίας συνέντευξη αφού ζήτησε από τον Αμερικανό αστροναύτη να αποκαλύψει τις κρυφές πτυχές του επαγγέλματός του, μιλώντας ακόμη και για τις συνέπειες που έχει ο ανθρώπινος οργανισμός όταν βρίσκεται πολύ καιρό σε συνθήκες μηδενικής βαρύτητας.

«Η σκλήρυνση του δέρματος στα πόδια μου γρήγορα εξαφανίστηκε καθώς δεν περπατούσα πλέον στα πέλματά μου» εξήγησε ο Νικ Χέιγκ, ο οποίος εργάζεται στον ISS μαζί με άλλους δύο Αμερικανούς, δύο Ρώσους και έναν Ιταλό.

«Όμως, απέκτησα κάλους στο πάνω μέρος των ποδιών μου, στο μεγάλο δάκτυλο, καθώς συνεχώς προσπαθώ να γαντζωθώ χρησιμοποιώντας το μεγάλο μου δάκτυλο. Αυτό είναι ένα από τα πολλά περίεργα πράγματα τα οποία δεν θα μου περνούσε από το μυαλό στη Γη» είπε ο αστροναύτης. «Είναι απίστευτο» του απάντησε ο Μπραντ Πιτ.

Ο αστέρας του Χόλιγουντ μίλησε στον αστροναύτη από την έδρα της NASA στην Ουάσιγκτον και η συνέντευξη είχε διάρκεια 20 λεπτών. Φυσικά ο Μπραντ Πιτ ζήτησε από τον Νικ Χέιγκ να του απαντήσει στο εξής ερώτημα: «Ποιος ήταν πιο πιστευτός, ο Κλούνεϊ (στον ρόλο του στο Gravity) ή ο Πιτ;». «Εσείς, σίγουρα» απάντησε ο αστροναύτης.

Διαβάστε περισσότερα