Άστεγη κατήγγειλε ότι κάποιος της πρότεινε… τσιγάρο, αλλά την ξυλοκόπησε και τη βίασε

Ένα απίστευτο περιστατικό ήρθε στο φως της δημοσιότητας από την Κρήτη με μια γυναίκα που κατήγγειλε ότι κάποιος της πρότεινε… τσιγάρο, αλλά την ξυλοκόπησε και τη βίασε, με την ίδια να είναι άστεγη.

Όπως αναφέρει το «cretalive.gr» ο φερόμενος ως δράστης «πέτυχε» τη γυναίκα στο δρόμο, της πρότεινε να καπνίσουν μαζί ένα «τσιγαριλίκι» και τελικά όλο αυτό κατέληξε σε εφιάλτη.

Αυτά κατήγγειλε, στις 03.30 τα ξημερώματα στους αστυνομικούς του τμήματος Μαλεβιζίου, μια 51χρονη άστεγη, υποδεικνύοντας έναν 34χρονο άνδρα ως το δράστη της επίθεσης και του βιασμού.

Όπως ανέφερε η συγκεκριμένη γυναίκα, ο 34χρονος από τη Βουλγαρία την οδήγησε σε ερημική τοποθεσία κι εκεί της επιτέθηκε και τη βίασε. Η 51χρονη έδωσε στους αστυνομικούς κάποια στοιχεία του αυτοκινήτου του 34χρονου και σημείωσε ότι ήταν τρακαρισμένο.

Με την συνδρομή της ομάδας ΔΙΑΣ οι αστυνομικοί του Α.Τ. Μαλεβιζίου αναζητούσαν όλη τη νύχτα το συγκεκριμένο αυτοκίνητο και τελικά το εντόπισαν στην περιοχή της Αλικαρνασσού, διαπιστώνοντας ότι ανήκει στον 34χρονο.

Αυτός φέρεται να αρνείται το βιασμό, παραδέχεται όμως ότι τη χτύπησε. Ισχυρίζεται ότι συνευρέθηκαν ερωτικά με την θέλησή της και επειδή δεν είχε χρήματα να την πληρώσει, άρχισε να φωνάζει και έτσι την χτύπησε. Αναμένεται η ιατροδικαστική εξέταση.

Πηγή: cretalive.gr

Πηγή: Άστεγη κατήγγειλε ότι κάποιος της πρότεινε… τσιγάρο, αλλά την ξυλοκόπησε και τη βίασεaltsantiri

Διαβάστε περισσότερα