Άλκηστις Πρωτοψάλτη: Ένα ευχαριστώ από τα βάθη της ψυχής μου στα παιδιά μας που «φυλάσσουν Θερμοπύλες»

Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη θέλοντας να στείλει τη στήριξή της στους στρατιώτες στα ελληνοτουρκικά σύνορα στον Έβρο έγραψε ένα μήνυμα στο instagram.

«Ένα ευχαριστώ από τα βάθη της ψυχής μου στους στρατιώτες μας που «φυλάσσουν Θερμοπύλες». Απ’ ότι διαφαίνεται θα είναι μία «πράξη» διαρκείας από τον Έβρο μεχρι το Καστελόριζο …(ενάντια στα απαίσια /οργανωμένα σχέδια των «γειτόνων»)και στην απάθεια της Ευρωπαϊκής ένωσης …..
Είμαστε μαθημένοι να υπερασπιζόμαστε την Ελλάδα, κι αυτή τη φορά δεν θα είμαστε 300 θα είμαστε μια γροθιά .
Σταθερά προσηλωμένοι στα ιδανικά μας και στον πολιτισμό μας. Δίκαιοι …
Σαν έτοιμοι από καιρό… Θα υπερασπιζόμαστε τον τόπο μας χωρίς να γινόμαστε απάνθρωποι. #greece #mybeautifulcountry #beautifulpeople».

 

View this post on Instagram

 

Ένα ευχαριστώ από τα βάθη της ψυχής μου στους στρατιώτες μας που «φυλάσσουν Θερμοπύλες» Απ ότι διαφαίνεται θα είναι μία «πράξη» διαρκείας από τον Έβρο μεχρι το Καστελόριζο …(ενάντια στα απαίσια /οργανωμένα σχέδια των «γειτόνων»)και στην απάθεια της Ευρωπαϊκής ένωσης ….. Είμαστε μαθημένοι να υπερασπιζόμαστε την Ελλάδα, κι αυτή τη φορά δεν θα είμαστε 300 θα είμαστε μια γροθιά . Σταθερά προσηλωμένοι στα ιδανικά μας και στον πολιτισμό μας. Δίκαιοι … Σαν έτοιμοι από καιρό… Θα υπερασπιζόμαστε τον τόπο μας χωρίς να γινόμαστε απάνθρωποι. #greece #mybeautifulcountry #beautifulpeople

A post shared by Alkistis Protopsalti -Greece (@alkistisprotopsalti) on Mar 3, 2020 at 10:53am PST

Πηγή: Άλκηστις Πρωτοψάλτη: Ένα ευχαριστώ από τα βάθη της ψυχής μου στα παιδιά μας που «φυλάσσουν Θερμοπύλες»altsantiri

Διαβάστε περισσότερα