Άγρια επεισόδια στο «Ελ Πάσο»: Προκαλούν τρόμο τα βίντεο από το Καλλιθέα – Εθνικός

Από άγρια και απίστευτα επεισόδια μεταξύ οπαδών στο ημίχρονο σημαδεύτηκε το παιχνίδι της Καλλιθέας με τον Εθνικό για την 19η αγωνιστική του 5ου ομίλου της Γ’ Εθνικής την Κυριακή (09/02). Προκαλούν τρόμο τα βίντεο. Από «θαύμα» δεν θρηνήσαμε θύματα, δυο οπαδοί στο νοσοκομείο.

Στο «Ελ Πάσο», οπαδοί των δύο ομάδων συνεπλάκησαν στο γήπεδο του μπάσκετ, έξω από τη θύρα όπου φιλοξενήθηκαν οι οπαδοί του Εθνικού, χωρίς να υπάρχει ισχυρή αστυνομική δύναμη.

Κατά τη διάρκεια του πρώτου μέρους υπήρχε ένταση ανάμεσα στους οπαδούς, με αντεγκλήσεις και λεκτικές επιθέσεις. Στο ημίχρονο, περίπου 30 άτομα από κάθε ομάδα έφυγαν από την εξέδρα τους και συνεπλάκησαν έξω από τον αγωνιστικό χώρο, εκεί όπου βρίσκεται ένα γήπεδο μπάσκετ.

Οι οπαδοί αντάλλαξαν… πέτρες και καθίσματα. Κάποια στιγμή έγιναν και χτυπήματα με μαχαίρι η κατσαβίδι. Οι δυνάμεις της αστυνομίας απάντησαν με χρήση δακρυγόνων.

Την ίδια ώρα επικράτησε πανικός στις κερκίδες, όπου υπήρχαν οικογένειες και παιδιά. Αρκετοί φίλαθλοι μεταφέρθηκαν στον αγωνιστικό χώρο και στα αποδυτήρια για να γλιτώσουν από τα επεισόδια. Δυο άτομα μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο με τραύματα. Έτσι, το δεύτερο μέρος άργησε να ξεκινήσει.

Πηγή: Άγρια επεισόδια στο «Ελ Πάσο»: Προκαλούν τρόμο τα βίντεο από το Καλλιθέα – Εθνικόςaltsantiri

Διαβάστε περισσότερα