Όλοι αθώοι για τον θάνατο της 16χρονης Στέλλας Ακουμιανάκη – Οργή από τους συγγενείς

Κάτω από ένα τεταμένο κλίμα και ύβρεις εναντίον των Δικαστών, κρίθηκαν αθώοι ομόφωνα από το Μεικτό ορκωτό δικαστήριο οι δυο κατηγορούμενοι γιατροί για ανθρωποκτονία από αμέλεια δια παραλείψεως, για τον θάνατο της Στέλλας Ακουμιανάκη, όπως ανακοινώθηκε το Σάββατο. στο Εφετείο.

Αναλυτικότερα, αθώος κατά πλειοψηφία κρίθηκε ο νεαρός που έφερε κατηγορίες για άμεση συνέργεια σε βιασμό, με τους συγγενείς να δηλώνουν ότι η σημερινή ημέρα είναι ντροπή για την ελληνική δικαιοσύνη και θα έπρεπε να πάρουν οι ίδιοι την δικαιοσύνη στα χέρια τους.

Μάλιστα έκαναν λόγο για προκλητική συμπεριφορά από την πλευρά των κατηγορουμένων: «Πως γίνεται να πίνει ένα παιδι 15 χρόνων 3 ποτήρια ουίσκι και να πεθαίνει; Να βγαίνει από το σπίτι κρυφά και να γυρνάει με νεκροφόρα. Πάρκαραν το παιδί στο ράντζο, επι 6 ώρες το παιδί ήταν αφημένο στην τύχη του και ενώ έβγαζε αφρούς από το ατομα οι γιατροί έλεγαν στους φερόμενους ως βιαστές ότι θα ξυπνήσει. Δε ξύπνησε όμως και χάσαμε το παιδί μας όμως όσοι έφταιξαν πρέπει να πληρώσουν γιατί δεν ήταν θέλημα θεού αλλά δίκη τους αμέλεια», δήλωσαν, αγανακτισμένοι οι συγγενείς της Στέλλας.

Υπενθυμίζεται ότι χθες ο Εισαγγελέας είχε προτείνει την απαλλαγή των γιατρών αλλά την ενοχή του 29χρονου.

Κάτω από ένταση και δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, ολοκληρώθηκε η εκδίκαση σε δεύτερο βαθμό, της υπόθεσης για τον θάνατο της ανήλικης Στέλλας Ακουμιανάκη, η οποία είχε χάσει τη ζωή της έπειτα από υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ, στο Ρέθυμνο, τον Απρίλιο του 2011.

ΠΗΓΗ: Flashnews.gr

πηγή