Την πλήρη εξόφληση των διαιτητών έως τον Μάρτιο του 2018 αποφάσισε η Super League

Τα μέλη της Super League στη διάρκεια της σημερινής συνεδρίασης του συνεταιρισμού αποφάσισαν την πλήρη εξόφληση των χρημάτων που οφείλονται στους διαιτητές έως τον Μάρτιο του 2018.

Η παραπάνω απόφαση πάρθηκε για να βρεθεί η «χρυσή τομή» δεδομένου δεδομένου ότι οι διαιτητές απειλούσαν πως μετά την 13η αγωνιστική θα προχωρούσαν σε αποχή από τα καθήκοντά τους, κάτι που πιθανότατα δεν θα συμβεί μετά τη σημερινή εξέλιξη.

Οι διαιτητές θα εισπράξουν το μεγαλύτερο μέρος του χρέους μέχρι το τέλος του έτους, ενώ θα υπάρξουν μικρότερες καταβολές τον Ιανουάριο, τον Φεβρουάριο και τον Μάρτιο για την πλήρη εξόφληση. Η Λίγκα, μάλιστα, ενημέρωσε ότι σήμερα (17/11) καταβλήθηκαν 131.000 ευρώ, χρήματα που αποτελούν μέρος από τα χρωστούμενα της περασμένης σεζόν.

Από τώρα και στο εξής, όπως συμφωνήθηκε, από την έναρξη του β΄ γύρου του πρωταθλήματος η κάθε ομάδα θα καταβάλλει μηνιαίως τις αποζημιώσεις σε τραπεζικό λογαριασμό της ΕΠΟ.

Επίσης, στη σημερινή συνεδρίαση αποφασίστηκε η σύσταση τετραμελούς επιτροπής που θα αρχίσει άμεσα επαφές με το συνδρομητικό κανάλι της Nova, ώστε ως το τέλος του μήνα να υπάρξει πλήρης συμφωνία για τα τηλεοπτικά δικαιώματα της σεζόν 2018-19. Η πρόταση του καναλιού αφορά αντίτιμο 30 εκ. ευρώ.

(ΑΠΕ-ΜΠΕ)

πηγή