Τα τρία βασικά σενάρια που εξετάζει η ΕΛ.ΑΣ. για τον φόνο της 32χρονης εφοριακού

  • Ο Κώστας Ζέμπερης απέφυγε στην κατάθεσή του να μιλήσει για τις αρχικές του δηλώσεις που ήθελαν τον δράστη να προέρχεται από τις υποθέσεις που διαχειριζόταν η 32χρονη στη δουλειά της
  • Οι αστυνομικοί θα εξετάσουν εξονυχιστικά και το ταξί του

Τουλάχιστον τέσσερις ώρες κατέθετε ο πατέρας της 32χρονης Δώρας Ζέμπερη η οποία δολοφονήθηκε άγρια, μέσα στο Β’ νεκροταφείο Αθηνών, στα Άνω Πατήσια, από άγνωστο μέχρι στιγμής δράστη.

Δείτε επίσης: Ολοκληρώθηκε η μαραθώνια κατάθεση του πατέρα της 32χρονης εφοριακού (video)

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο πατέρας του άτυχου κοριτσιού απέφυγε να μιλήσει για τις αρχικές δηλώσεις του, σύμφωνα με τις οποίες, πίσω από τον φόνο της κόρης του, κρύβονται άτομα από τις υποθέσεις που χειριζόταν, στη δουλειά της.

Δείτε επίσης: Ξεσπά η αδερφή της 32χρονης Δώρας: Αυτός δεν είναι πατέρας, είναι τέρας (εικόνα)

Περιορίστηκε στις πιο πρόσφατες για την παρουσία του στον τόπο μαρτυρίου της κόρη τους, δύο ώρες μετά την δολοφονία της και την επιβίβαση στο ταξί του ενός υπόπτου.

Δείτε επίσης: Μυστήριο με τον φόνο της 32χρονης στα Πατήσια – «Ήταν πληρωμένος δολοφόνος»

Δείτε επίσης: Δολοφονία 32χρονης στο Β’ νεκροταφείο: Τα βασικά σενάρια που εξετάζει η ΕΛ.ΑΣ.

Στο πλαίσιο των ερευνών, οι αστυνομικοί φαίνεται να έλαβαν δείγμα DNA από τον Κώστα Ζέμπερη, ενώ πολύ πιθανόν να εξερευνηθεί και το ταξί του. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές ενημέρωσης, τα στοιχεία που υπάρχουν μέχρι στιγμής, δείχνουν ληστεία μετά φόνου, και δεν υπάρχει προς το παρόν ένδειξη για άλλο κίνητρο που θα οδηγούσε τις έρευνες σε άλλη κατεύθυνση.

Τα επικρατέστερα σενάρια

Με τα μέχρι στιγμής δεδομένα οι Αρχές η εξετάζουν τρία σενάρια, με αρκετά διευρυμένο κύκλο υπόπτων από τη στιγμή που δεν γνωρίζουν το κίνητρο της δολοφονίας.

Δείτε επίσης: Οργή της αδερφής κατά του πατέρα στην κηδεία της αδικοχαμένης εφοριακού (εικόνες – video)

Το πρώτο σενάριο φέρνει την ληστεία ως πιθανότερο ενδεχόμενο. Και αυτό διότι δεν έχουν βρεθεί ακόμη από τις έρευνες, η τσάντα της και το κινητό της. Οπότε το σενάριο της ληστείας και εν συνεχεία της δολοφονίας δείχνει να έχει τις περισσότερες πιθανότητες μέχρι τώρα.

Το δεύτερο σενάριο, κάνει λόγο για μανιακό δολοφόνο που είχε την ατυχία η Δώρα να βρεθεί στο… διάβα του, στο νεκροταφείο. Και εκεί αναφέρεται ότι αφού εξέτασε τον χώρο ο δράστης και είδε ότι δεν υπάρχει άλλος γύρω, έδρασε και την σκότωσε με 14 μαχαιριές.

Σύμφωνα με το τρίτο σενάριο, ο δράστης του φόνου προέρχεται από το οικογενειακό ή φιλικό περιβάλλον της 32χρονης, με τους αστυνομικούς να κάνουν λόγο για δολοφονία εκδίκησης.

πηγή