Τέλος ο Λάζαρος από την ΑΕΚ – «Δε σέβεται την υπογραφή του», απαντά η «Ένωση»

Με λιτή αλλά σαφή τοποθέτηση στο Sport24.gr, ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος ξεκαθαρίζει ότι δεν πρόκειται να συνεχίσει την καριέρα του στην ΑΕΚ.

Η δήλωση του Λάζαρου έχει ως εξής: “Τις τελευταίες ώρες δέχομαι αρκετές πιέσεις για να ανανεώσω με την ΑΕΚ. Αλλά με απειλές ούτε χτίζεται εμπιστοσύνη, ούτε υπογράφονται συμβόλαια. Λυπάμαι πολύ, αλλά με αυτές τις συνθήκες σε καμία περίπτωση δεν μπορώ να συνεχίσω την καριέρα μου στην ΑΕΚ”.

Την ίδια ώρα, η ΠΑΕ ΑΕΚ επιμένει πως ο Χριστοδουλόπουλος είναι υποχρεωμένος να τηρήσει τη δέσμευση που έχει υπογράψει στο συμβόλαιό του για “+1” χρόνο παραμονής στην πρωταθλήτρια Ελλάδας.

ΑΕΚ: Δε σέβεται την υπογραφή του

Άμεση ήταν η αντίδραση από την πλευρά της ΑΕΚ. Στην Ένωση ξεκαθαρίζουν πως ο παίκτης έχει “τελειώσει” από την ομάδα, από την στιγμή που δεν έχει σεβαστεί την υπογραφή του και έχει μιλήσει με άλλη ομάδα εδώ και έναν μήνα.

Μάλιστα είναι κάτι που, όπως λένε στην ΑΕΚ, ήδη έχουν διαμηνύσει και στον Λάζαρο.

“Ο Λαζαρος έχει τελειώσει για εμάς γιατί έχει μιλήσει εδώ και ένα μήνα με άλλη ομάδα και γιατί δεν σέβεται την υπογραφή του στο συμβόλαιο που έχει με εμάς μέχρι το 2019” είναι η θέση της ΑΕΚ. Για την Ένωση το θέμα δεν είναι οικονομικό και διαφοράς που υπάρχει ανάμεσα στις δυο πλευρές.

“Από την στιγμή που μίλησε μ’ άλλη ομάδα, δεν υπάρχει για εμάς” είναι αυτό που λένε στην ΑΕΚ. Είναι δεδομένο πως η Ένωση ετοιμάζει τις νομικές της κινήσεις, προκειμένου να προασπίσει η ομάδα τα συμφέροντα της. Αυτό θα συμβεί διότι όπως τονίζουν από την ΑΕΚ, υπάρχει έγκυρο συμβόλαιο και για την επόμενη σεζόν.

Πηγή: Sport24.gr

πηγή