Συγκεντρώθηκε το ποσό για τους δικηγόρους της 19χρονης στο Χονγκ Κονγκ

Συγκεντρώθηκε το ποσό της προκαταβολής για το δικηγορικό γραφείο του Χονγκ Κονγκ που εκπροσωπεί την 19χρονη Ειρήνη, η οποία είχε συλληφθεί στο αεροδρόμιο της πόλης με μεγάλη ποσότητα κοκαΐνης.

Με μια νέα ανακοίνωση ο δικηγόρος της οικογένειας Μελισσαροπούλου γνωστοποίησε ότι το ποσό που απαιτούνταν ως προκαταβολή, για το εξειδικευμένο δικηγορικό γραφείο του Χονγκ Κονγκ, που θα αναλάβει την υπεράσπιση της 19χρονης κοπέλα, συγκεντρώθηκε και ανέρχεται στα 10.000 δολάρια (8.622,18 ευρώ).

Σύμφωνα με τα όσα γνωστοποίησε ο δικηγόρος, οι γονείς της 19χρονης Ειρήνης, η οποία κινδυνεύει με πολυετή κάθειρξη, αναμένεται σύντομα να ταξιδέψουν στην Κίνα για να επισκεφτούν το παιδί του.

Δείτε επίσης: Αγωνία για το μέλλον της 19χρονης στο Χονγκ Κονγκ – Θέλει να δει τους γονείς της (video)

Αναλυτικά η ανακοίνωση του κ. Κεχαγιόγλου

“Είμαι στην ευχάριστη θέση να καταστήσω γνωστό ότι μετά από την συγκινητική ανταπόκριση εκατοντάδων ανωνύμων και επωνύμων συμπολιτών μας συγκεντρώθηκε το ποσό της προκαταβολής που είχε ζητηθεί από διακεκριμένο δικηγορικό γραφείο του Χονγκ Κονγκ με εξειδίκευση στο Ποινικό Δίκαιο, το οποίο μετά από ταχείες ενέργειες των αρμοδίων υπηρεσιών και φορέων απεστάλη ήδη δια της νομίμου τραπεζικής οδού.

Δείτε επίσης: Ποια είναι η μυστηριώδης «Φοίβη» που φέρεται να «στρατολόγησε» την 19χρονη στο Χονγκ Κονγκ

Δείτε επίσης: Ελληνίδα μοντέλο συνελήφθη με 2,6 κιλά κοκαΐνης στο Χονγκ Κονγκ (video)

Για λόγους διαφάνειας και ενημέρωσης καθιστώ γνωστό ότι το ποσό του εμβάσματος ανέρχεται σε 10.000 USD (8.622,18 EΥΡΩ) . Διευκρινίζεται ότι το ποσό αυτό αφορά την αιτηθείσα προκαταβολή και όχι το συνολικό ποσό της αμοιβής και των δικαστικών εξόδων, το οποίο θα εξαρτηθεί από την τελική υπερασπιστική γραμμή που θα υιοθετηθεί.

Δείτε επίσης: Αντιμέτωπη με ισόβια κάθειρξη, ίσως και θανατική ποινή η 19χρονη με την κοκαΐνη

Δείτε επίσης: Αυτή είναι η τελευταία selfie της 19χρονης με την κοκαΐνη λίγο πριν τη σύλληψή της (εικόνα)

Ο δικηγόρος που ανέλαβε πλέον επισήμως την υπεράσπιση της Ειρήνης θα την επισκεφθεί και θα συνεργαστεί μαζί της ενόψει των κρισίμων δικαστικών ακροάσεων του Φεβρουαρίου.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχα με την Ειρήνη με παρεκάλεσε να μεταφέρω τις θερμές ευχαριστίες και την ευγνωμοσύνη της προς όλους όσοι με περίσσευμα καρδιάς και από το υστέρημά τους την στήριξαν και την στηρίζουν στην πιο δύσκολη και κρίσιμη στιγμή της ζωής της. Τέλος, μεταφέρω και τις ευχαριστίες και την συγκίνηση των γονέων της Ειρήνης, οι οποίοι και θα μεταβούν στο Χονγκ Κονγκ για να επισκεφτούν το παιδί τους το αμέσως προσεχές διάστημα”.

πηγή