Στο 1ο Tunnel Festival Αιγάνης ο Λάκης Λαζόπουλος σε μια παράσταση αφιερωμένη στη μάνα

Το 1ο Tunnel Festival Αιγάνης υποδέχεται απόψε, στις 21:00 στο Θέατρο Αιγάνης, τον Λάκη Λαζόπουλο για τη θεατρική παράσταση «Μάνα απόψε θα μιλήσω για σένα».

Πρόκειται για ένα δρώμενο, σχεδιασμένο από τον ίδιο τον Λάκη Λαζόπουλο, το οποίο θα πλαισιώσουν τρεις ερασιτέχνες ηθοποιοί από την περιοχή, ενώ θα τους συνοδεύει τριμελές μουσικό σχήμα, έτσι ώστε όλοι μαζί να συνθέσουν το εγκώμιο για έναν από τους σημαντικότερους ρόλους της γυναικείας ύπαρξης. 

Οι θεατές θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τη σύμπραξη ενός εκ των κορυφαίων Ελλήνων ηθοποιών και μιας ομάδας «εραστών της τέχνης». 

Στην εκδήλωση συμπράττει, με την επιμέλεια του φωτισμού της παράστασης, η Ελευθερία Ντεκώ, επίκουρη καθηγήτρια Θεατρικού Φωτισμού, στο Τμήμα Θεάτρου της Σχολής Καλών Τεχνών του ΑΠΘ.

«Πρόκειται για μια πολύ σημαντική προσπάθεια και αισθάνομαι πολύ όμορφα που θα βρίσκομαι στο  1ο Tunnel Festival Αιγάνης. Θα ενώσω τη φωνή μου με τις αντίστοιχες των ανθρώπων που ζουν στην περιοχή. Τι πιο όμορφο;», είπε μεταξύ άλλων ο Λάκης Λαζόπουλος.  

πηγή