Στις Σέρρες το Σάββατο το «Α-πε-λπι-σί-το»

Στις Σέρρες μεταφέρεται αύριο, Σάββατο, η Επιθεώρηση Δωματίου «Α-πε-λπι-σί-το»,  με πρωταγωνιστές τους Λάκη Λαζόπουλο και Σοφία Φιλιππίδου. Μετά το εξαιρετικό ξεκίνημα που έκανε στην Αθήνα την περασμένη Δευτέρα στο Θέατρο Αθηνών, όπου θα παίζεται κάθε Δευτέρα και Τρίτη μέχρι τις 19/12, η θεατρική παράσταση μεταφέρεται στο Δημοτικό Θέατρο Αστέρια, στις Σέρρες, όπου θα πραγματοποιηθούν το Σαββατοκύριακο τρεις μόνο παραστάσεις. Δύο το Σάββατο (18:15, 21:15) και μία την Κυριακή (21:15).

Επόμενος σταθμός της μεγάλης περιοδείας της θεατρικής παράστασης «Α-πε-λπι-σί-το» είναι η Πάτρα, όπου θα πραγματοποιηθούν, συνολικά, πέντε παραστάσεις στο Θέατρο Πάνθεον. Την Παρασκευή στις 21:15, το Σάββατο στις 18:15 και 21:15 και την Κυριακή, επίσης, στις 18:15 και 21:15.

Η θεατρική παράσταση «Α-πε-λπι-σί-το» θα συνεχίσει την περιοδεία της και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας, ενώ πρόκειται να κάνει μια μεγάλη στάση στην ιδιαίτερη πατρίδα του Λάκη Λαζόπουλου, τη Λάρισα.

Τέλος, οι δύο σπουδαίοι κωμικοί, μαζί με τον λαμπερό θίασο από νέους ηθοποιούς, τα Χριστούγεννα θα βρίσκονται στη Θεσσαλονίκηστο θέατρο Αριστοτέλειον (Εθνικής Αμύνης 2 – τηλ: 2310 250303).

πηγή