Στην… αντεπίθεση ο ιερέας με το γουδοχέρι – «Όποιος έρχεται τον κάνω καλά» (video)

Μετά τον σάλο που προκλήθηκε για την αμφιλεγόμενη δράση του, ο ιερέας με το «θαυματουργό» γουδοχέρι που μπορεί να θεραπεύσει το αυχενικό, περνά στην «αντεπίθεση».

«Δεν έχω πελατεία αλλά όποιος έρχεται τον κάνω καλά», υπεραμύνεται ο ιερέας από την Πελοπόννησο με το μεταλλικό γουδοχέρι, μιλώντας στην εκπομπή Tatiana Live του τηλεοπτικού σταθμού Epsilon. Ο πατήρ Χρήστος μπορεί να παύθηκε από τα καθήκοντά του και με τη βούλα του Συμβουλίου της Επικρατείας.

«Εγώ υποστηρίζω ότι βοηθάω ανθρώπους, τώρα για πλήρη θεραπεία είναι άλλο πράμα. Άμα έρχεται κανένας τον βοηθάω όσο μπορώ. Πάντα κάποιος έρχεται. Εγώ έχω φτιάξει, δεν θα πω χιλιάδες, θα πω εκατοντάδες (σ.σ. ασθενείς). Δεν έχω καμιά ζημιά, να κοιτάξουμε αυτούς που κάνουν χειρουργική επέμβαση τι προβλήματα έχουν. Εγώ το χτυπάω και πάει κατευθείαν στη “δουλειά” του. Εγώ δεν έχω πελατεία. Ούτε με ενδιαφέρει το οικονομικό. Όποιος θέλει έρχεται και τον φτιάχνω», υποστηρίζει ο πατήρ Χρήστος.

Ακόμα, μιλώντας στην ίδια εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού Epsilon, διατείνεται πως σπούδασε βοηθός φυσικοθεραπευτή, ενώ έχει και… κάτι σαν χάρισμα.

«Αυτό είναι επινόηση. Άρχισε από τον εαυτό μου, είχα πρόβλημα και αισθάνθηκα μια μέρα… Τα βλέπω εγώ. Πως διαβάζεις εσύ ένα βιβλίο εγώ βλέπω αυτά τα πράγματα. Έχω διαβάσει χειροπρακτική γιατί αυτό που κάνω ουσιαστικά ανήκει στη χειροπρακτική», λέει.

Καταγγελία για τραυματισμό

Ωστόσο, σύμφωνα με την ίδια εκπομπή, τα βαριά χτυπήματα δεν προκάλεσαν μόνο πόνο αλλά δημιούργησαν και σοβαρά προβλήματα σε κόσμο που τον επισκέφθηκε. Σύμφωνα με την καταγγελία ηλικιωμένη κυρία υπέστη κάταγμα στον αυχένα.

Βίντεο: Star

πηγή