Σαρώνει στην Κύπρο το «Α-πε-λπι-σί-το» – Δύο τελευταίες παραστάσεις το Σάββατο στη Λεμεσό

Την αποθέωση συνεχίζει να γνωρίζει η θεατρική παράσταση «Α-πε-λπι-σί-το», με πρωταγωνιστές τον Λάκη Λαζόπουλο και τη Σοφία Φιλιππίδου, καθώς έσπασε τα ταμεία και στην Κύπρο, ενώ πλέον απομένουν δύο μόνο παραστάσεις στη Μεγαλόνησο.

Αναλυτικότερα, η Επιθεώρηση Δωματίου του Λάκη Λαζόπουλου, μετά την επιτυχία που σημείωσε στην περιοδεία της ανά την Ελλάδα, δεν γινόταν να μην ταξιδέψει και στην Κύπρο και συγκεκριμένα στη Λευκωσία και τη Λεμεσό.

Ήδη, ο Λάκης Λαζόπουλος, η Σοφία Φιλιππίδου και ο υπόλοιπος θίασος χάρισαν άφθονο γέλιο στο κοινό της Λευκωσίας στις 11 και 12 Απριλίου, όπου εμφανίστηκαν στο Δημοτικό Θέατρο Στροβόλου.

Την ίδια επιτυχία γνώρισε το «Α-πε-λπι-σί-το» και στη Λεμεσό, όπου σήμερα, Παρασκευή, έδωσε ακόμα μία παράσταση.

Το θεατρόφιλο κοινό της Λεμεσού, μάλιστα, θα έχει την ευκαιρία να γελάσει μέχρι δακρύων και αύριο, Σάββατο, καθώς είναι προγραμματισμένες οι τελευταίες δύο παραστάσεις στο Παττίχειο Δημοτικό Θέατρο Λεμεσού (18.00 & 21.00).

ΥΠΟΘΕΣΗ

Ένα αόρατο σπίτι, όπου μένουν όλοι οι κρυμμένοι και οι μόνοι της εποχής, είναι το σημείο όπου θα ξεντυθεί η ελληνική πραγματικότητα.
Πιο γυμνή από ποτέ!

Όλοι αυτοί που η κρίση πέταξε έξω, ξεστομίζουν τις αλήθειες μιας εποχής μέσα από διαλόγους και μονολόγους γραμμένους και ειπωμένους με χιούμορ που φτάνει στα άκρα.

ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ:

Γεωργόπουλος Κωνσταντίνος, Κλάδη Άννα, Λαδοπούλου Χριστιάννα, Λάνης Διονύσης, Λέκκα Ιωάννα, Μανδρινός Δημήτρης, Πιτσιλός Βαγγέλης, Σταυρουλάκη Τζίνα, Ταμπακάκης Μιχαήλ.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ:

Κείμενο – Σκηνοθεσία: Λάκης Λαζόπουλος
Μουσική: Σταμάτης Κραουνάκης
Σκηνικά: Αθανασία Σμαραγδή
Κοστούμια: Μάγδα Καλορίτη
Φωτισμοί: Περικλής Μαθιέλης
Κίνηση: Βαγγέλης Πιτσιλός

πηγή