Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση Λαγούδη – Μήνυση σε πρόσωπο «κλειδί» για τον θάνατο της Ειρήνης (video)

  • Μήνυση κατάθεσε ο ιδιωτικός ερευνητής της οικογένειας εναντίον συγκεκριμένου υπόπτου που φέρεται να εμπλέκεται στη δολοφονία
  • Ακόμα, ζητά από τις αρχές να καλέσουν ξανά ως μάρτυρες τους ψαράδες που είδαν τη συνάντηση της άτυχης 44χρονης με το συγκεκριμένο άτομο, αλλά και τους δύο κυνηγούς που ισχυρίζονται πως την είδαν
  • Ο ιδιωτικός ερευνητής επιμένει στη μηνυτήρια αναφορά του ότι υπάρχουν μάρτυρες σε αυτό το θρίλερ που δεν έχουν καταθέσει
  • «Φοβούνται να μιλήσουν», αναφέρει χαρακτηριστικά καθώς η κοινωνία είναι κλειστή.

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην πολύκροτη υπόθεση του θανάτου της Ειρήνης Λαγούδη που, συνεχίζει να καλύπτεται από πέπλο μυστηρίου, σχεδόν πέντε μήνες μετά τον θάνατό της στην παραλία Φωτμού. Ο ιδιωτικός ερευνητής, Κώστας Σπύρου, κατέθεσε μήνυση εναντίον συγκεκριμένου υπόπτου, που φέρεται να εμπλέκεται στη δολοφονία της άτυχης 44χρονης.

Συγκεκριμένα, στρέφεται εναντίον συγκεκριμένου ατόμου που φέρεται να είναι και ο τελευταίος άνθρωπος που συνάντησε την άτυχη γυναίκα στη λίμνη Τριχωνίδα.

Ακόμα, ζητά από τις αρχές να καλέσουν εκ νέου ως μάρτυρες τους δυο ψαράδες που είδαν τη συνάντηση της Ειρήνης Λαγούδη με το συγκεκριμένο άτομο και έναν άλλο άνδρα λίγες ώρες πριν πεθάνει. Παρόμοιο αίτημα έχει καταθέσει και για τους δυο κυνηγούς που ισχυρίζονται ότι δεν είδαν το αυτοκίνητό της στην παραλία της Μυρτιάς την ημέρα του θανάτου της στις 6 Ιανουάριου αλλά το πρωί της επόμενης ημέρας.

Ο ιδιωτικός ερευνητής επιμένει στη μηνυτήρια αναφορά του ότι υπάρχουν μάρτυρες σε αυτό το θρίλερ που δεν έχουν καταθέσει.

«Φοβούνται να μιλήσουν» αναφέρει χαρακτηριστικά καθώς η κοινωνία είναι κλειστή.

Ο ντετέκτιβ, που έχει προσληφθεί από την οικογένεια της αδικοχαμένης μητέρας τριών παιδιών, κοινοποίησε τη μήνυση στον υπουργό Δικαιοσύνης και τον Άρειο Πάγο, προκειμένου να λάβουν γνώση της υπόθεσης.

Μάλιστα, μιλώντας στην «Espresso», ο κ. Σπύρου ανέφερε ότι το συγκεκριμένο πρόσωπο έχει κληθεί τουλάχιστον 11 φορές ενώπιον των αστυνομικών όσο και των δικαστικών Αρχών.

«Αν και έχει κληθεί τόσες φορές, κατορθώνει πάντα να διαφεύγει με έναν τρόπο μαγικό», υπογραμμίζει ο κ. Σπύρου και προσθέτει πως είναι πεπεισμένος, όπως και η οικογένεια της Ειρήνης, ότι δολοφονήθηκε.

«Δεν αυτοκτονεί κάποιος όταν έχει κλείσει εισιτήρια για να φύγει στο εξωτερικό όπου θα σπούδαζε το παιδί του και επίσης η αυτοκτονία γίνεται σε κλάσματα δευτερολέπτων. Δεν κάνει κάποιος 35 χιλιόμετρα και άλλα 5 χιλιόμετρα σε χωματόδρομο μέσα στα βουνά για να πάει να αυτοκτονήσει», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Υπενθυμίζεται πως το άψυχο σώμα της Ειρήνης Λαγούδη εντοπίστηκε ανήμερα των Φώτων από άνδρες του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Θέρμου στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου της στη Μυρτιά Τριχωνίδας, σε απόσταση περίπου μιάμισης ώρας από το σπίτι της στην Κατοχή.

Το σώμα της 44χρονης έφερε εγκαύματα στο πρόσωπο και στο σώμα, ενώ στο σημείο βρέθηκε και ένα μπιτόνι με εύφλεκτο υλικό.Πηγή: Star.gr, Espresso

Βίντεο: Star

πηγή