«Πρεσβευτής» της Ελλάδας ο Πετρετζίκης, στην εκπομπή Voyager

Τον Άκη Πετρετζίκη επέλεξε η ταξιδιωτική εκπομπή Voyager, με παρουσιαστή τον Τζος Γκαρσία, η οποία προβάλλεται από το αμερικάνικο τηλεοπτικό δίκτυο NBC για ένα σύντομο γευστικό ταξίδι στην Ελλάδα.

Ο Τζος Γκαρσία, ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο με πλοίο και σε κάθε λιμάνι παρουσιάζει τις κρυμμένες ομορφιές, τις διαφορετικές παραδόσεις και τις μοναδικές κουζίνες που αυτό κρύβει.

Ο έλληνας masterchef περιγράφει τη συνάντησή του με τον αμερικανό ταξιδευτή και την εμπειρία του από τα γυρίσματα του επεισοδίου που θα παρουσιάσει τις ομορφιές της Ελλάδας, στην προσωπική του ιστοσελίδα.

Όπως γράφει αν και επιθυμία της παραγωγής της εκπομπής ήταν να μαγειρέψει μουσακά, αυτό δεν θα ήταν εφικτό να γίνει μέσα σε 15 λεπτά που του έδιναν ως χρόνο. «Τελικά, συμφωνήσαμε να τους κάνω μια ωραία χωριάτικη και 3 “αλοιφές” (τυροκαυτερή, τζατζίκι και μελιτζανοσαλάτα)», γράφει στο ημερολόγιο του ο Άκης.

Τα γυρίσματα όπως λέει έγιναν σε μία φάρμα λίγο έξω από την Αθήνα. «Η αλήθεια είναι πως ήθελα πολύ να δω πώς δουλεύει ένα ξένο συνεργείο, τι μηχανήματα έχει, πόσο προσωπικό κλπ. Με ενδιαφέρουν όλα αυτά για τις δικές μου εκπομπές άλλωστε…», γράφει και προσθέτει ότι: «Έχω να πω ότι ήταν μια πολύ όμορφη εμπειρία».

πηγή